Munceste destept

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Două treimi dintre femeile cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani din Statele Unite susțin că succesul într-o carieră bine plătită este unul dintre cel mai importante lucruri din viața lor, dar își doresc în continuare să aibă o bună căsnicie și să fie părinți la fel de buni. Informațiile au fost făcute publice în mai multe articole recent apărute în USA Today și The Wall Street Journal

Citind acele articole am realizat, spune Karen Phelps pe site-ul Directsellingnews.com, că își doresc același lucru de care eu m-am bucurat de mai mulți ani, motiv pentru care susțin cu fermitate vânzările directe ca o posibilitate ideală de a câștiga bani.

Din nefericire, arată Phelps, mulți dintre cei care își îndreaptă atenția către companiile de vânzări directe au percepția că este vorba despre o slujbă cu jumătate de normă pentru un venit suplimentar. Este adevărat că un mic procent dintre cei care se ocupă de vânzările directe câștigă foarte mulți bani, în timp ce majoritatea obține venituri comparabile cu cele din munca part time. Din acest proces de gândire lipsește însă faptul că oportunitatea de a câștiga mulți bani este disponibilă tuturor  celor care vor să o facă. Prin urmare, fiecare companie și lider ar trebui să lucreze la schimbarea acestei percepții.

În acest sens, Phelps vorbește despre o listă pe care o prezintă tuturor antreprenorilor cu care lucrează. Aici intră, printre altele, promovarea adecvată prin pliante care se adresează exact publicului țintă al companiei. Citește mai multe despre acest subiect pe Directsellingnews.com.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar