Morinda, una din „cele mai sănătoase companii din America”, al şaptelea an consecutiv

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

PrintMorinda, companie americană cu sediul în Utah, a fost numită de către Interactive Health, pentru al şaptelea an la rând, una din cele mai sănătoase companii din America (Healthiest Companies in America), ceea ce demonstrează tenacitatea în misiunea de a ajuta oamenii să trăiască mai tineri, mai mult.

Lista cuprinde 158 de companii care au atins un succes uriaş în mutarea angajaţilor de la statutul de sănătate cu risc mare, la risc minim, şi prin cooptarea unui număr foarte mare de angajaţi în programul lor de bunăstare (wellness).

„Aceşti câştigători sunt exemplul perfect de cum se pot îmbunătăţi rezultatele în sănătate în America. […] Lucrând cu compania noastră, programele de îngrijire preventivă sunt mult peste simpla pierdere în greutate sau lăsatul de fumat. Ele sunt un catalizator de transformare a modului în care oamenii iau în considerare sănătatea, bunăstarea şi viaţa lor în general.”

        Cathy Kenworthy, preşedinte şi CEO Interactive Health

În plus faţă de a permite angajaţilor accesul la produsele lor inovative, promotoare ale sănătăţii, Morinda le asigură şi o sală proprie de gimnastică, analize de sănătate, sponsorizare pentru evenimente de fitness în comunitate, cum ar fi curse de 5.000 (5K).

„Ca firmă, Morinda este pasionată să găsească moduri de a creşte gradul de sănătate în lume. Dar nu ne limităm numai la a vorbi despre viaţa sănătoasă, noi o practicăm cu pasiune. Cu mesajul nostru despre TruAge, credem că suntem poziţionaţi pentru a sta în fruntea unei conversaţii despre sănătate.”

        Kelly Olsen, fondator şi CMO Morinda

Sursa: morinda.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar