Morinda își mută sediul regional european la Munchen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

MunichÎn iulie 2016, Morinda își va muta sediul regional pentru Europa Centrală de la Londra la Munchen. Pe lângă faptul că este cea mai mare piață din Europa a companiei Morinda, Germania este deja locul în care se află depozitul european (în centrul Germaniei) și țara în care se fabrică produsele pentru Europa (în Nordul Germaniei).

Relocarea sediului va avea ca rezultat o îmbunătățire semnificativă a operațiunilor companiei, se arată într-un comunicat, astfel încât să vină mai bine în întâmpinarea nevoilor partenerilor independenți și clienților din toată Europa.

Fondată în 1996, Morinda este o companie de vânzări directe care produce suplimente naturale pe bază de noni. Cu sediul în Utah, Statele Unite, Morinda este prezentă în peste 70 de țări. Mai multe informații, pe site-ul oficial al companiei, www.morinda.com.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

  1. P. Irina

    Gargara. Au inchis biroul din UK pentru minimaliza costurile. Anul trecut au inchis biroul si piata din Ucraina, lasand pe strada peste 1000 de distribuitor. Acum 2 ani au inchis biroul din Croatia. Urmeaza Polonia, Ungaria si Rusia?

  2. Tiberiu

    Vom vedea daca e bine sau nu … cu ani in urma si companii mai mari cum ar fi Amway au facut la fel ( au inchis si sediul din Romania … ), dar cu toate astea , lucrurile merg in continuare ! In ziua de azi nu mai conteaza unde faci astfel de afaceri , produsele pot ajunge oriunde , important e sa se mentina calitatea lor si sa fie continuitate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar