Morinda a primit licenta de vanzari directe în China

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

MorindaUn eveniment foarte important pentru Morinda: compania a primit licenţa de vânzări directe din partea Ministerului Comerţului din China. Din 2005, când China a ridicat interdicţia impusă vânzărilor directe, numai 48 de licenţe de acest gen au fost emise, deşi mii de companii continuă să solicite o asemenea licenţă.

“Datorită numărului limitat de licenţe acordate de guvernul chinez şi a uriaşei oportunităţi de a participa la această piaţă – în creştere – de antreprenori, aceste licenţe au devenit foarte valoroase în decursul anilor şi suntem fericiţi că am primit-o şi noi. […] Am aşteptat câţiva ani şi am depus mari eforturi pentru această licenţă. Ea reprezintă o expresie a angajamentului nostru pentru viitorul Morinda.”

 — John Wadsworth, preşedinte Morinda

Licenţa de vânzări directe este o aprobare la nivel naţional acordată de Ministerul Comerţului chinez companiei Morinda, care are, în prezent, birouri în nouă mari zone metropolitane pe teritoriul ţării, inclusiv Shanghai şi Beijing. Morinda şi-a construit propria fabrică GMP (Good Manufacturing Practice) în Chingqing, care este în folosinţă din iulie 2014.

Despre Morindatruagearmpic

Fondată în 1996, Morinda este o companie globală, bazată pe cercetare, cu misiunea de a folosi forţa naturii pentru a ajuta oamenii să aibă o viaţă mai bună şi mai lungă. Tehnologii de ultimă oră şi cercetare vastă au făcut ca Morinda să dezvolte o linie de producţie inovativă TruAge, precum şi alte produse naturale din domeniul wellness. Sediul central al Morinda se află în Provo, Utah, SUA, iar compania este prezentă în peste 70 de ţări din toată lumea.

Sursa: globenewswire.com; morinda.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar