MonaVie se pregătește să intre pe piața cosmeticelor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4,60 out of 5)
Încarc...

the-first-series-of-cosmetics-30362Consiliul Consultativ Științific al MonaVie s-a mărit cu un nou membru.  Este vorba despre o veterană a industriei de cosmetice, Diane Miles, care va juca un rol-cheie în dezvoltarea de produse cu care compania să acopere noi segmente potențiale de piață.

Dat fiind experiența Dianei Miles, partenerii și clienții companiei MonaVie se vor bucura foarte curând de cosmeticele oferite de companie. Diane a lucrat peste 25 de ani cu companii și branduri prestigioase din sectoarele de make up, parfumuri și îngrijrea pielii, ocupând posturi de conducere în companii ca Perricone, Dior și L’Oreal.

“Lumea frumuseții se schimbă, iar viitorul acesteia va fi o fuziune între sănătate și frumusețe”, spune Diane. “În mod firesc, sunt entuziasmată să mă alătur companiei MonaVie, deoarece linia acesteia de produse este destinată să susțină un nuvel optim de nutriție și sănătate.”

Ceilalți membri ai Consiliului Consultativ Științific al MonaVie sunt Mark Macdonald (expert în nutriție și fitness), Dr. Jun Nishihira (spcializat în biochimie) și Dr. Hervé Rogez (expert în tehnologia alimentelor).

MonaVie este prezentă și în România printr-o echipă consolidată în doi ani, peste 1.200 de consumatori urmând să beneficieze de noua gamă de produse pentru make up și îngrijire personală.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar