MonaVie România – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Edy ArdeleanuModificări în planul de compensare al companiei MonaVie. Mai exact, compania plătește și distribuitorii care nu sunt activi, vine cu modificări în vederea atingerii mai facile a nivelurilor de carieră, iar în perioada verii oferă bonus dublu pentru atingerea acestor niveluri de carieră. Mai multe detalii în acest sens ne-a oferit Edy Ardeleanu, lider MonaVie în Romania și Balcani.

Modificări în planul de compensare

Compania Monavie nu se dezice de tradiționalul slogan Compania distribuitorilor! și vine cu o modificare la planul de marketing care îi uimește până și specialistii in domeniu – îi plătește pe parteneri chiar dacă nu sunt activi, spune Edy Ardeleanu. Monavie oferă un bonus suficient de mare ori de câte ori un client își comandă produse pentru consum personal, bonusul fiind oferit acum chiar dacă partenerul/distribuitorul care a înregistrat acel client nu și-a făcut comanda minimă pe contul personal! Asta este chiar ’’fire up’’, explică acesta.

O altă modificare în planul de compensare al MonaVie se referă la relaxarea condițiilor necesare atingerii unor niveluri de carieră. Iată o explicație și în acest sens, oferită de Edy Ardeleanu: Cel mai bine vă pot explica dându-vă un exemplu. Ca să ajung la nivelul pe care îl dețin, de Smarald, aveam nevoie de un rulaj de 150 de baxuri de produs în 2 săptămâni consecutive, ceea ce însemna o foarte bună mobilizare, multă muncă într-un timp relativ scurt și o strategie de lucru foarte bine gândită! Acum același rank se poate atinge cu același volum, dar în 4 săptămâni consecutive, sau chiar în 5 săptămâni, ceea ce este mult mai ușor.

Promoția verii 2014 pentru partenerii MonaVie

Companiile de vânzări directe vin periodic cu anumite bonusuri menite să stimuleze fie înregistrarea de noi parteneri, fie creșterea rulajelor sau a numărului de distribuitori care ating niveluri noi de carieră.  MonaVie a anunțat că pe perioada acestei veri oferă bonus dublu pentru atingerea nivelelor noi de carieră.

Proiectul EuroConnect

De curând și România a fost introdusă în noul proiect al companiei, EuroConnect. Iată beneficiile acestui proiect, explicate de Edy Ardeleanu: Noul proiect EuroConnect este un mare plus pentru noi și suntem mândri că am reușit să convingem compania, prin acțiunile avute de la start-up, că și noi merităm asta! Acum este mult mai simplu, compania trimite produsele clienților și partenerilor prin curier și produsele ajung în maxim 5 zile! Tot în cadrul acestui proiect am reușit să creăm pachetul de pregatire MVP (MonaVie Values People) în limba română, acest material fiind imperios necesar pentru cei ce doresc să ducă afacerea proprie la rang de excelență! Eu  recomand tuturor celor ce doresc să comande produsele companiei MonaVie să o facă prin proiectul EuroConnect, este singurul recunoscut de companie. Pentru altfel de comenzi făcute eu și compania nu ne asumăm responsabilitatea calității produselor!

Eveniment MonaVie România, la doi ani de la prelansare

Cu această ocazie MonaVie România va organiza un eveniment care se anunță unul de amploare, cu invitați de top din industria de network marketing.
Edy Ardeleanu, despre evenimentul aniversar MonaVie România: Curând se vor împlini 2 ani de când am început primele înscrieri în Monavie Romania, eu am lucrat mai bine de 2 luni până am reușit să găsesc câțiva oameni care au spus da acestui parteneriat! În luna august 2012 am reușit performanța să o aducem pe Onyx Coale în România, în cadrul unui eveniment, considerându-l eveniment de start up, apoi pe 3 august 2013, la 1 an de Monavie România am avut onoarea să îl avem alături de noi pe Brian McMullen, un alt titan al industriei de Network Marketing, în fața a peste 300 de invitați fiind o mare realizare pentru mine și echipa mea,  doar într-un singur an reușisem o astfel de performanță! Suntem mândri de realizările noastre și, cum orice realizare merită sărbătorită, acum, când se vor împlini 2 ani de Monavie, am gândit un altfel de eveniment, dedicat partenerilor MonaVie din România, și anume să organizam un team bulding și workshop undeva în biosfera Deltei Dunării. Invitați speciali vor fi  Vlad Hadji- Manager Regional pentru Europa de Est, din partea companiei, și un top distribuitor, Francisco Nunes, Royal-Black Diamond Portugalia, sau Randy Schroeder-‘Distribuitorul anului’! Vă voi ține la curent cu toate detaliile evenimentului.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar