MonaVie intră pe piața din China

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

coming-to-china-namMonaVie are planuri mari pentru 2015, propunându-și să cucerească una dintre cele mai mari piețe la nivel mondial în domeniul vânzărilor directe: China. În acest sens, compania a deschis un birou în Shanghai și unul în Guangzhou pe 22 decembrie 2014, moment din care a fost pornită o serie limitată de operațiuni corespunzătoare unei etape de prelansare.

Sunt câțiva ani de când explorăm posibilitatea de a intra pe piața din China, piață care poate deveni rapid cea mai mare piață a noastră, a spus Dan Zhu, președintele pentru Regiunea Asia Pacific al MonaVie. Cea mai rapidă care de extindere este prin intermediul distribuitorilor de origine chineză care au rude în China, a adăugat acesta.

Deschiderea oficială a pieței din China este programată în aprilie 2015, când va fi inaugurat un birou și în capitala Beijing.

MonaVie pregătește deschiderea operațiunilor în țara Dragonului Roșu de mai multă vreme. Deși nu este una dintre cele mai facile piețe din punct de vedere legislativ, China deține locul doi în industria vânzărilor directe, potrivit datelor Federației Mondiale a Asociațiilor Vânzărilor Directe (WFDSA – World Federation of Direct Selling Associations), cu vânzări totale de 27,3 miliarde de dolari. Dacă rata de creștere de până acum se menține, China ar putea surclasa Statele Unite, devenind lider în industrie într-un an sau doi.

În ceea ce privește planurile pentru Europa ale companiei, aceasta vine cu proiectul Mynt (derivat de la cuvântul mint, utilizat de Generația “Y” sinonim aproximativ cu mai familiarul cuvânt cool), proiect de marketing care vizează generația între 18 și 35 de ani. Menționăm totodată că pentru moment MonaVie a renunțat la biroul din Rusia, urmând să investească mai mult în țările membre UE, acolo unde are deja sedii oficiale sau cele din programul EuroConnect. De echipa din Romania se va ocupa Jarek Flis, country managerul MonaVie din Polonia și președintele MonaVie pentru Europa Centrală, cu care de altfel s-a și început colaborarea pe piața din România.

MonaVie este o companie de vânzări directe ale cărei produse sunt dedicate sănătății și domeniului wellness. Lansată în 2005, compania este prezentă acum în 40 de țări.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar