MonaVie a deschis oficial piața din România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 votes, average: 4,67 out of 5)
Încarc...

lansare romaniaCompania MonaVie s-a lansat astăzi oficial în România, în cadrul unui eveniment desfășurat în Kupolla Ballroom din Constanța. Evenimentul de astăzi a fost ultimul din cadrul unui turneu european cu traseul: Spania, Polonia, Portugalia, Lituania, Italia, Franța, Rusia, Marea Britanie, Croația, Germania, Republica Cehă, Irlanda.

Mai exact, este vorba despre lansarea proiectului EuroConnect pentru 40 țări, printre care, desigur, și România.
Proiectul practic conectează fiecare consumator sau distribuitor direct cu compania într-o formă foarte simplă. Fiecare dintre cei interesați de unul dintre produsele MonaVie le poate comanda direct de pe site-ul companiei, îndrumat de un consumator activ, și le poate achita cu credit cardul, urmând ca produsele să îi fie livrate acasă de un curier în câteva zile.

Doi reprezentanți ai companiei s-au aflat la Constanța: Blake Schroeder, vicepreședinte al MonaVie Europa, și Vlad Hadji, director pe Europa de Est și Israel.

De asemenea, pe scena din Constanța s-au mai aflat doi lideri europeni de top, Paulo și Liliana Alves, nivel de Diamant alb – MonaVie Portugalia. Paulo și Liliana Alves au venit la București cu câteva zile înainte de eveniment și MLM News a stat de vorbă cu cei doi lideri, care s-au arătat extrem de încântați de România și de oamenii pe care i-au întâlnit aici.

VEZI INTERVIUL CU PAULO ȘI LILIANA ALVES, NIVEL DE DIAMANT ALB – MONAVIE PORTUGALIA

MLM News vă va prezenta, în zilele următoare, primii lideri MonaVie din România: Edy Ardeleanu, Gigi și Cătălina Popa, Cristina Tudor, Venera și Marius Blendea, Valentina Stamate.

VEZI UN INTERVIU CU EDY ARDELEANU, SMARALD MONAVIE ROMÂNIA

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar