MonaVie deschide oficial piața din România. Află detalii despre eveniment

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 votes, average: 4,94 out of 5)
Încarc...

euroconnect romania(Articolul de mai jos este o contribuție adusă site-ului MlmNews.opv.ro de Edy Ardeleanu.)

Compania MonaVie “cucerește” Europa printr-un proiect EuroConnect pentru 40 țări, proiect în care este prinsă și România!
Proiectul practic conectează fiecare consumator sau distribuitor direct cu compania într-o formă foarte simplă. Fiecare dintre cei interesați de unul dintre produsele de top ale MonaVie le poate comanda direct de pe site-ul companiei, îndrumat de un consumator activ, și le poate achita cu credit cardul, urmând ca produsele să îi fie livrate acasă de un curier în câteva zile.

Datorită muncii susținute a echipei din Constanța, după 1 an și jumătate compania a decis să trimită 2 reprezentanți în România pentru a lansa oficial acest proiect și două noi produse – Balance și Rest.

Blake Schroeder, vicepreședinte al MonaVie Europa, și Vlad Hadji, director pe Europa de Est și Israel, vor deschide oficial piața din România, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Kupolla Ballroom (incinta Pavilionului Expozițional, Bd. Mamaia 331 A) din Constanța, în 22 Feb 2014, începând de la ora 15.00.

Invitați speciali vor fi și Paulo și Liliana Alves, nivel de Diamant alb – MonaVie Portugalia, și Edy Ardeleanu, Smarald – MonaVie România.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar