Momentum Factor anunta deschiderea birourilor din Europa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Compania Momentum Factor și-a anunțat prezența și în Europa. Mai exact, în Cheshire, Marea Britanie. În parteneriat cu Jamie Stewart, ex-președinte al DSA Marea Britanie și fost Director Executiv al Kleeneze, Momentum Factor stă astfel la dispoziția companiilor de vânzări directe din Europa interesate să țină pasul cu evoluția social media și a marketingului online.

“Evoluția în social media este într-adevăr accelerată, iar cele mai multe companii din industria noastră știu că trebuie să țină pasul. Suntem aici pentru a simplifica această tranziție” spune Jamie Stewart, care a putut vedea rezultatele strategiilor de marketing ale Momentum Factor aplicate în cadrul companiei Kleeneze.

Momentum Factor oferă companiilor de vânzări directe soluții inovatoare în domeniul de social media și marketing online. Firma lucrează împreună cu companiile pentru a maximiza performanța, a crește veniturile, a inspira branduri, utilizând ca pârghie mass-media socială pentru a angrena domeniul și clienții lor, cu rezultate vizibile în marketingul interactiv, social media și în devoltarea online a brandului.

Sursa: Momentul Factor

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar