Ce au în comun iPhone și MLM-ul?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Kadence Creations LLC a scos recent pe piață o nouă aplicație pentru iPhone, MLMipedia Pro, utilă persoanelor care vor să înceapă un proiect de network marketing. Aplicația prezintă informații referitoare la diferite companii MLM, prezentate într-o formă ușor de utilizat. Această bază de date le permite oamenilor să compare diferite oferte și să identifice compania potrivită nevoilor sale.

De ce tocmai o astfel de aplicație? Companiile de network marketing se dezvoltă continuu la nivel mondial. Mulți oameni renunță la sistemul standard de angajare si devin antreprenori cu ajutorul acestor oportunități financiare. Diversitatea companiilor, produselor, sistemelor de compensare și a investițiilor face ca oamenii să aibă nevoie de o unealtă care să îi ajute să aleagă soluția potrivită pentru ei. Cel puțin așa au gândit cei de la Kadence Creations LLC.

Cert este că aplicația există, se poate cumpăra de pe magazinul online Apple și costă 3,99 dolari.

Fiecare companie are propriul website care prezintă informațiile necesare despre produse, plan de compensare sau modalitățile de înregistrare. Ce aduce nou atunci MLMipedia Pro? Creatorii susțin că aplicația le permite utilizatorilor să compare ofertele companiilor, să le sorteze, grupeze și să le ordoneze în funcție de preferințe, având inclusiv opțiunea de “favorite” pentru companiile care prezintă interes; în plus, susțin creatorii, aplicația oferă mai multe informații decât cele care pot fi găsite pe siteurile companiilor MLM.

Sursa: prweb.com

[slideshow post_id=”1128″]

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar