MLM-ul NU este pentru tine dacă te regăsești în această descriere

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...
MLM Concept. Poster on Old Paper in Flat Design with Long Shadows.

MLM Concept. Poster on Old Paper in Flat Design with Long Shadows.

MLM – ul NU este pentru tine dacă:

  • Nu ești dispus să muncești. E simplu, dar e nevoie de implicare și efort.
  • Cauți ceva care să îți aducă mii de dolari peste noapte. Nu – MLM -ul nu este o schemă de îmbogățire rapidă, e nevoie de muncă, de timp, perseverență și răbdare.
  • Dacă ai mai multe scuze decât un copil care nu vrea să meargă seara la culcare. Dacă crezi că ești prea ocupat, nu cunoști destui oameni, nu ai destui bani pentru pornire etc. probabil nu ești potrivit pentru MLM. Oamenii pornesc pentru că nu au destui bani, nu au destul timp sau caută o soluție pentru a-și crea o viață mai bună. Deci depinde de tine – poți avea scuze sau ambiția de a căuta soluții.

  • Dacă nu ești dispus să renunți la anumite lucruri. Începerea unei afaceri MLM nu înseamnă doar să te înregistrezi și să speri să se întâmple lucruri. Nu, e nevoie să faci anumite schimbări. Să înveți să devii mai eficient și să faci rost de timp. Mașina ta va deveni o universitate pe roți. Bucătăria ta se va transforma în sală de consiliu. Cafeneaua de lângă tine se va transforma în birou. Iar la început vei avea senzația că muncești de două ori mai mult pe nimic până când reușești să creezi momentum. Te vei sătura și vei fi probabil de mai multe ori pe punctul de a renunța. Nu e ușor, dar merită!

  • Nu crezi în produs, companie, industrie sau în tine însuți. E relevantă aici analogia cu o mașină pe patru roți. Dacă una e dezumflată, nu poți merge nicăieri! Există însă suficiente companii pe piață! Găsește-o pe cea cu care rezonezi, care are un produs pe care îl iubești și care ți-a adus o schimbare pozitivă în viață, iar apoi lucrează la dezvoltarea ta personală.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Covaciu

    E super adevarat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar