“MLM-ul e plictisitor” – opinie de Cristina Bărănescu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Bored-girlAm întâlnit în ultima perioadă de mai multe ori obiecția: “MLM-ul este plictisitor. Te întâlnești cu oameni cărora le prezinți mereu și mereu același lucru.”

Am conștientizat astfel că, într-adevăr, MLM-ul privit din afară sau la primul nivel poate părea plictisitor.

Haideți totuși să trecem de această primă foaie uscată a unei informații livrate sec mai departe. A nu se înțelege că este ceva rău. Este o etapă de început absolut firească. Personal, în primele luni de network marketing am făcut același lucru – am încercat să transmit cât puteam mai corect o informație, fiind susținută, în lipsa experienței, doar de entuziasm.

Ulterior te îndepărtezi însă de lista caldă și începi să ai nevoie de abilități noi, pentru a cunoaște noi persoane, pentru a câștiga încrederea unei persoane care nu te cunoaște de-o viață suficient încât să te urmeze, să fie convinsă că vei ști și ai abilitățile necesare să o călăuzești și să o susții pe acest drum atât de important la capătul căruia se află visurile sale cele mai adânci.

Când studiezi lucrurile mai în profunzime, îți dai seama că este un domeniu extrem de complex, în care poți avea succes doar dezvoltându-te pe multiple planuri, de la comunicare, public speaking, marketing, branding personal… și aș putea continua. Cred însă că am menționat deja câteva zone care îți permit să fii destul creativ, nu-i așa?

Ce poate fi mai complex și mai lipsit de rutină decât propria creștere sau decât propria creștere dublată de creșterea celor care te urmează acordându-ți încredere? Pentru că o afacere de network marketing se construiește cu oameni. MLM-ul este cu și despre oameni.

Știu că la prima vedere pentru mulți dintre oameni MLM = piramidă, pornind de la modul de construcție al rețelelor. Eu vă invit ÎN piramidă. Numai aici veți simți efectul acesteia. Veți simți cu siguranță energia, starea pozitivă, sănătatea și stabilitatea unei astfel de structuri, cu atât mai puternice cu cât aceasta este mai corect construită. Trăiți o astfel de experiență urmărind îndeaproape măcar 6 luni o persoană care dezvoltă sub îndrumare profesionistă un proiect MLM.  Deci, poftiți înăuntru și vă promit că efectul va fi unul benefic și că nu va fi nici pe departe plictisitor!

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar