MLM pentru cinefili: explicat de Kevin Spacey

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

 

Regizorilor și scenariștilor nu li prezintă în general oportunitățile de  network marketing. Este una din concluziile la care am putea ajunge pornind de la premisa că nu prea găsești filme pe această temă. Deși mai este puțin până la week-end, ne-am gândit că o recomandare cinefilă prinde bine: Pay It Forward.

Nu, nu este vorba despre un antreprenor în industria de network marketing, ci despre un puști, Trevor McKinney, afectat de familia sa formată dintr-o mamă alcoolică și un tată violent. El este fascinat de tema dată de noul profesor de științe sociale, domnul Simonet: gândește-te la ceva care va schimba lumea și pune-l în practică. Ideea lui Trevor seamănă cu un plan de compensare MLM, iar pus în practică schimbă viața mai multor oameni, dintre care pe unii nici măcar nu îi cunoaște.

A fost proiectul lui Trevor o reușită? Noi credem că da, însă așteptăm să ne scrieți și părerile dumneavoastră. Mai menționăm doar că distribuția este o recomandare în plus, pelicula din 2000 beneficiind de farmecul lui Kevin Spacey și al lui Helen Hunt.

Dacă v-am trezit curiozitatea, filmul poate fi VĂZUT AICI.

[slideshow post_id=”617″]

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariile sunt inchise.

Comentarii (0)

  1. Stefania Bumbara

    Buna!
    Lumea se schimba, in general, in functie de necesitati! Asa ca daca o idee ii face sa se simta in siguranta, protejati, incitati, bucurosi, bine vazuti in societate etc.(in functie de ce nevoie are fiecare) ei o vor pune in plicare, pentru a umple golul! Iar daca ideea umple cat mai multe goluri diferite, atunci este o idee stralucita!
    Comentariul meu nu are legatura directa cu MLM, dar am simtit nevoia sa spun ceva…

NEWSLETTER
* = câmp necesar