MLM News vă oferă un material de referință: MLM vs. sisteme piramidale, susținut de avocat Ofelia Bîrsan

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

DSC_9475Legislația referitoare la vânzări directe și multilevel marketing este unul dintre cele mai fierbinți subiecte de discuție. De câte ori distribuitorii nu sunt întâmpinați cu întrebarea: Este vorba despre un sistem piramidal? Ediția a doua a evenimentului organizat de MLM News – Network Marketing Forum – a oferit, în premieră, o prezentare detaliată a legislației referitoare la acest domeniu, acoperind diferențele dintre vânzări directe și sisteme piramidale, dar și aspecte legate de bunele practici în vânzări directe.

Prezentarea a fost susținută de avocat Ofelia Bîrsan, membru al DSC_9491Baroului Bucuresti din anul 1995. Împreună cu avocatul Mugur Popescu, Ofelia Bîrsan conduce societatea „Birsan, Popescu si Asociatii” în cadrul căreia coordonează o echipă de avocați cu experiență de 20 de ani în domeniul juridic.

MLM News vă oferă înregistrarea din cadrul evenimentului desfășurat în 1 noiembrie 2015, aspectele legale fiind absolut necesare oricărei persoane care activează în acest domeniu, dar și consumatorilor. De asemenea, vom reveni cu informații referitoare la modificările Codului fiscal intrate în vigoare de la începutul acestui an, modificări de interes pentru persoanele implicate în zona de vânzări directe și multilevel marketing.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar