MLM News va invita la Network Marketing Forum, locul de întâlnire al profesionistilor în vânzări directe din România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 4,50 out of 5)
Încarc...

public_speaking

Asociația Educațională Opțiuni Pentru Viitor, prin proiectul MLM News, organizează Network Marketing Forum, conferință dedicată profesioniștilor în vânzări directe și network marketing. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 28 martie 2015, la Centrul Expozițional ROMEXPO, sala Nicolae Titulescu, începând cu ora 10:00.

Network Marketing Forum este o platformă informațională și educațională pe nișa zonei de vânzări directe, care își propune în primul rând crearea spațiului propice schimbului de experiență între profesioniștii din industrie și consolidarea acestei industrii în România.

Conferința din 28 martie nu este numai premiera NM Forum, ci şi primul eveniment informaţional si educațional care se adresează tuturor persoanelor implicate în această zonă antreprenorială. De asemenea, NM Forum este o platformă accesibilă persoanelor deschise către opţiuni noi antreprenoriale sau de suplimentare a veniturilor şi care doresc să se informeze vizavi de acest domeniu, printr-o întâlnire directă cu lideri de top din România.

NM Forum vine într-un context în care opțiunile antreprenoriale oferite de companiile de vânzări directe reprezintă o soluție economică reală și o opțiune financiară de viitor. Conform ultimelor statistici oferite de Federația Mondială a Asociațiilor Companiilor de Vânzări Directe (WFDSA), vânzările globale în domeniul de network marketing s-au ridicat la 178,5 miliarde de dolari în anul 2013, forța de vânzări la nivel mondial fiind de 93 de milioane de parteneri independenți. În România,  industria vânzărilor directe a crescut cu 2,3% în 2013, comparativ cu anul anterior, înregistrând vânzări de 321 de milioane de dolari și 292.561 de distribuitori independenți.

Tema – Leadership prin Network Marketing – va fi abordată, prin prisma viziunii personale, de o serie de parteneri independenți de elită și lideri din top managementul unor companii de vânzări directe.

Speakerii evenimentului:

 • Valentin M. Ionescu, consultant în management, fost ministru al Privatizării
 • Cristian Onețiu, cofondatorul companiei Life Care
 • Luminița Mirescu, liderul nr. 1 în Oriflame România
 • Edy Ardeleanu, liderul MonaVie România
 • Loredana Diana Cismas, Diamant Nu Skin
 • Constantin D. Pavel, fondatorul sistemului Self Coach
 • Gabriel Tudor Bălănescu, director de marketing la Forever Living Products România
 • Elena Răducu, concesionar autorizat Tupperware
 • Iulian Prigoreanu, cofondator MLM News, preşedintele AEOPV.

Invitatul special al evenimentului: Andy Szekely, autor, trainer, speaker.

Moderatorii evenimentului vor fi Orlando Petriceanu, actor şi regizor, şi
Cristina Bărănescu, cofondator MLM News.

Parteneri media: Jurnalul de Afaceri, Calendar Evenimente, Portal Management, The Markers.

Biletele se găsesc la vânzare pe platformele myticket.ro, bilete.ro, biletoo.ro, precum şi pe site-ul nmforum.ro sau la telefon 0722.630.598 (persoană de contact Cristina Bărănescu).

 

Despre MLM News

MLM News (mlmnews.ro) este primul site de știri de network marketing din România.

Lansat în 2012, MLM News s-a consolidat pe piața de media online drept o sursă informațională și educațională credibilă dedicată industriei de vânzări directe.

Atât fondatorii săi, cât și întreaga echipă activează în domeniul de network marketing, având parteneriate cu diferite companii, ceea ce pune din start bazele unei viziuni obiective, echidistante.
Despre AEOPV

Asociația Educațională Opțiuni Pentru Viitor (AEOPV) acoperă zona de contribuție socială a brandului comercial OPV (Opțiuni Pentru Viitor).

Misiunea demersului educațional al OPV este promovarea nivelului de dezvoltare personală care să asigure echilibrul între planurile importante din viața fiecărui individ.

În acest sens, OPV a fondat Asociația Educațională Opțiuni Pentru Viitor, al cărei obiectiv este acela de a sprijini cât mai multe persoane în a identifica noi opțiuni profesionale și a le îndruma în noua direcție aleasă sau în a-și mări nivelul de competențe astfel încât să devină performeri de top în domeniul în care activează deja.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

 1. Dragos Alexandru

  Ma mira faptul ca – la o Conferinta despre MLM – vorbesc si persoane care nu au experienta in MLM. Stiu multe din teorie, sau nu au avut rezultate semnificative.
  Nu e cam ciudat ? Ar trebui sa faca instruire doar practicieni cu rezultate, care cunosc intim fenomenul MLM.

  Cu stima, Dragos Alexandru

  • cristina

   Va asiguram ca am dat toata atentia acestui aspect. Speakerii care vor urca pe scena NMForum sunt fie persoane cu rezultate semnificative in domeniu, fie au fondat sau conduc companii de vanzari directe, fie sunt traineri cu foarte multa experienta si rezultate. Va asteptam cu toata deschiderea la eveniment.
   Cu stima, echipa MLM News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar