Mlm News si-a desemnat castigatorii. Vezi cine a acceptat provocarea noastra si va participa la Conferinta Leadership 530!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

MLM News a decis, cu sprijinul partenerilor de la Extreme Training, să ofere nu o invitație, ci două, la Conferința Leadership 530! Asta deoarece noi, personal, nu am putut alege între cele două povești trimise în cadrul campaniei Despre MLM, de la MLM-istii din Romania! de Adrian S. și Angela C. și pe care le puteți citi mai jos:

Angela C: Dupa divort am ramas eu singura fara nici un ajutor (pensie alimentara) cu fetita mea de 3 ani si munceam la 2 locuri de munca de dimineata si pana seara nu cu multe avantaje din punct de vedere banesc. Pe parcursul anilor m-am canalizat doar pe fetita mea si asa m-am distantat de oameni si de relatii cu oamenii. Deveneam foarte tacuta, trista pana ce am vazut ca incepeam sa fiu copiata de copilul meu pentru care am incercat sa fac tot posibilul sa fie vesela cu zambetul pe fata.

M-am indreptat catre acest domeniu din cauza singuratatii, lipsei de comunicare, prieteni si pentru ca nu imi placea sistemul MLM. Am vrut sa vad care e mai tare, el sau eu.

Asa au trecut anii din 2000 cu urcusuri si coborasuri, dar se pare ca nu m-a doborat si am inceput sa prind drag de MLM. Acum vreau sa stiu cat mai multe cum sa-i pot face si pe altii sa inteleaga mai bine si mai repede decat mine, ce inseamna puterea MLM-ului.
Am inceput cu o persoana si cel mai mult am avut 650 in echipa mea.

Sunt tanara am 54 de ani mai lucrez si acum ca referent –achizitii (institutie bugetara) si broker de asigurari. Sunt dornica pentru a invata cat mai multe de la cei mai buni MLM-isti din lume. MULTUMESC pentru ca existati.

Adrian S: Sunt inginer in telecomunicatii si castigam destul de bine…. pana cand am avut in accident auto de unde am avut nevoie de cateva luni de spitalizare si tratament. Suficient cat sa stau si sa analizez “la rece” modul in care a decurs viata mea pana in acel moment. Am luat decizia sa ma apuc de o afacere MLM. Insa era ceva ce nu-mi placea in acest sistem. Este plin de fanatici care stricau mult imaginea acestui sistem. Ei bine, am decis sa nu iau in seama fanatismul lor si sa-mi caut eu compania MLM in care sa lucrez. M-am inscris rapid in 16 companii MLM. Am testat prdusele, am studiat conditiile si planurile de marketing. Am facut-o cu exact atata miculozitate precum imi faceam si munca la serviciu. In cele din urma am decis sa fac nu una, ci 3 afaceri mlm. La compania de cosmetice se inscriau oamenii cel mai usor, iar la cea cu suplimente nutritive era stabilitatea cea mai mare. S-au completet excelent. Probabil daca eram intr-o singura afacere nu as fi reusit. Reteaua mea a crescut in 3 ani la cateva mii de persoane.

Cei care nu au avut șansa să câștige o invitație gratuită la Conferința Leadership 530, dar își doresc să se bucure de un Firewalking Seminar și de beneficiile trainingului oferit de Bruno Medicina pe 25 aprilie, își mai pot achiziționa bilete. Vezi detalii pe site-ul evenimentului.

Ce este Firewalking-ul?

Firewalking-ul este un exercițiu complex de dezvoltare personală care culminează cu mersul desculț pe cărbuni încinși la peste 530 de grade Celsius.

Cum cei mai mulți oameni cred că acest lucru este imposibil fără să te arzi, Actul în sine demonstrează că este posibil să schimbi paradigme mentale și să depășești orice obstacol. Mersul peste cărbunii încinși este cunoscut

în lumea întreagă ca fiind cea mai eficientă tehnică de atingere a excelenței.

Va declanșa în tine forța de a te autodepăși. O forță ce te va ajuta să obții performanțe maxime atât în activitatea profesională, cât și în viața de zi cu zi.

Aceasta nu este pur și simplu o experiență extremă, ci este un act de descoperire a forțelor lăuntrice și a potențialului enorm al fiecăruia dintre noi.

Experiența Leadership 530 de grade și a firewalking-ului este, în primul rând, despre a te descoperi și despre a îți utiliza la maximum potențialul prin concentrare, determinare și eliberare de orice convingere care te limitează.

Ce beneficii personale îți aduce participarea la Leadership 530?
Participarea la acest eveniment și experiența firewalking îți garantează:

  • trăirea unei experiențe unice pe durata întregului eveniment
  • învingerea propriilor limite prin mersul pe cărbuni încinși
  • creșterea încrederii de sine și dezvoltarea capacității de decizie;
  • însușirea unei mentalități „can do”;
  • înțelegerea succesului și a modalității de atingere a acestuia;
  • dezvoltarea simțului de lider;
  • o stare de bine și încredere în sine;

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar