MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Oriflame a lansat un nou sistem de înregistrare

Din februarie, Oriflame are un nou sistem online de înregistrare, de trimitere invitații pentru noii recruți și prospecți, dar și pentru plasarea comenzii. Totul se realizează simplu, în doar 3 pași prezentați într-un video pe site, relaționarea consultanților cu compania fiind mult mai rapidă.

Talk Fusion, pregătit și pentru vorbitorii de rusă

Talk Fusion lansează o interfață în limba rusă pentru produsele sale, făcându-le astfel mult mai accesibile pentru țările fostei Uniuni Sovietice. Ca reacție la dezvoltarea rapidă a sistemului și pentru a susține în continuare creșterea în cele peste 140 de țări unde sunt prezenți, programele Talk Fusion vor mai avea, în viitor, interfață și în germană și spaniolă.

Compania Kyäni a devenit membră SELDIA

Kyäni a devenit membră a SELDIA (Asociația Europeană a Vânzărilor Directe), anunță forul european. Kyäni este o companie MLM cu sediul în Idaho Falls, SUA, care produce suplimente nutriționale, printre acestea numărându-se Kyäni Sunrise, Kyäni Sunset, Kyäni NitroFX și Kyäni Nitro Xtreme. Pentru informații suplimentare, vizitați site-ul companiei.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar