MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Rain International și-a depus cererea de aderare la DSA

Compania de vânzări directe Rain International, cu sediul în Springville – Utah, a depus cererea de aderare la Asociația americană a Vânzărilor Directe (DSA), care a a acceptat-o și a trecut compania ca “membru în așteptare” al organizației.

Membrii în așteptare trebuie să completeze o perioadă de revizuire de minim 12 luni, timp în care planurile de marketing și de afaceri ale companiilor solicitante sunt revizuite pentru a se asigura respectarea tuturor prevederilor Codului de etică al DSA. La finalizarea completă și corectă a perioadei de revizuire, compania va fi prezentată Consiliului Director al Asociației pentru a se vota acceptarea ca membru al asociației.

Codul în sine include prevederi care impun declararea veridică de informații despre produs referitoare la preț, clasă, calitate, cantitate și disponibilitate. Codul interzice în mod expres schemele piramidale, practicile frauduloase sau ilegale de consum sau de recrutare, denaturarea câștigurilor sau a potențialului de vânzări, încărcarea cu inventar și taxele de intrare nerezonabile.

Mai multe informatii despre Rain International

Nu Skin va introduce pe piață un nou dispozitiv de spa facial

Nu Skin Enterprises Inc. a anunțat că a primit aprobarea FDA (Food&Drug Administration) pentru a comercializa un dispozitiv de spa facial pentru uz domestic. Cererea companiei a fost depusă cu aproximativ un an în urmă. Compania estimează că tratamentul facial spa va fi disponibil pentru vânzare în prima jumătate a anului 2014. “Am văzut o cerere mare pentru produsele noastre de spa inovatoare în întreaga lume, care ne-au ajutat să devenim un lider mondial în piața dispozitivelor de îngrijire la domiciliu”, a declarat Joseph Chang, Ph.D., Directorul știintific al Nu Skin.

Potrivit unui raport al Kline & Company din 2012, piața pentru dispozitivele de utilizat acasă de îngrijire a pielii s-a bucurat de o creștere de două cifre la nivel global, cu tehnologiile Nu Skin la mare căutare în Asia. Raportul arată oportunități și mai mari de creștere în piața dispozitivelor pentru îngrijirea pielii acasă în viitor.

Mai multe informatii despre Nu Skin

A cincea ediție ArtPrize

Când Rick DeVos, nepotul fondatorului Amway, a venit cu ideea de a crea ArtPrize, cu 5 ani și jumătate în urmă, el a vrut ca toată lumea să afle, scrie Wall Street Journal. “Am urmat principiul Vacii Mov”, spune el, referindu-se la conceptul autorului Seth Godin că produsele bune fac oamenii să vorbească și cresc vizibilitatea din gură în gură. Așa că a creat concursul de artă cel mai profitabil din lume, cu marii câștigători aleși de public, mai degrabă decât de experți.

Cel  de-al cincilea sezon al competiției internaționale desfășurate în Michigan se încheie pe 6 octombrie, iar până la final organizatorii vor premia cu un total de 560.000 de dolari pe câștigătorii celor 16 categorii. Premiul cel mare, de 200.000 de dolari, va ajunge la un artist ales de sutele de mii de oameni așteptați la eveniment.

“Nu contează cine câștigă”, spune d-nul DeVos. “Suntem responsabili de proces, nu de  rezultat”. O mare parte din artă este tradițională: picturi, mozaicuri, ceramică și așa mai departe. În 2009, cu toate acestea, Rob Bliss a coordonat lansarea a 100.000 de avioane de hârtie de pe acoperișurile a șase clădiri, pe muzica lui Sigur Ros. El nu a câștigat, dar actul  său a devenit un film popular pe YouTube. Un alt concurent din 2009, cu o sculptură de lungă de 20 de metri, proiectată de un grup de artiști din Grand Rapids, modelată după monstrul din Loch Ness, a fost postată în râul Grand. A obținut locul al șaselea și și-a găsit  o așezare permanentă la John Ball Zoo Park.

Mai multe informații despre ArtPrize

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar