MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Nu Skin se extinde în China

Nu Skin Enterprises Inc. a anunțat că a primit avizul Ministerului de Comerț al Chinei pentru a începe activitățile vânzări directe în cinci provincii suplimentare (Anhui, Gansu, Chongqing, Shaanxi și Yunnan) și 30 de districte. Procesul de autorizare a inclus o revizuire a operațiunilor companiei și este a șasea oară când Ministerul de Comerț a acordat companiei Nu Skin licența de vânzare directă. Afacerea Nu Skin va include acum 19 din cele 32 de provincii și municipalități ale țării.

“Vom continua să construim pentru potențialul pe termen lung al acestei piețe importante și aceste noi aprobări ne permit să ne extindem în continuare aria de acoperire. În plus, într-un efort de a sprijini mai bine forța noastră de vânzări si consumatori din China, vom accelera planurile de infrastructură, incluzând triplarea numărului de magazine si centre de suport – vânzări până în 2015, spre deosebire de 2017 cum am anunțat anterior, și extinderea capacităților noastre de producție în cadrul pieței până la sfârșitul anului 2013”, a declarat Truman Hunt, președinte și CEO.

Definitivarea legislatiei din India privind vanzarile directe, accelerata de arestarea președintelui Amway

Pentru a face o distincție clară între companiile de vânzări directe originale și schemele frauduloase ponzi, Guvernul indian va pune în curând în aplicare o serie de directive, care să servească drept modele de urmat în diferite state, în astfel de cazuri, informează Hindustan Times.

“Aceste linii directoare sunt aproape de a fi finalizate de către Ministerele implicate în acest sens”, a declarat ministrul Sachin Pilot. Declarațiile lui Pilot vin pe fondul recentei arestări a președintelui Amway William S. Pinckney și a altor doi directori din India ai companiei de către poliția  din Kerala, în urma unor acuzații de fraudă.

Deși ei au fost eliberați ulterior pe cauțiune, incidentul a generat o dezbatere privind necesitatea unui set clar de reguli pentru diferențierea între companiile înregistrate care fac afaceri reale și cele care recurg la scheme frauduloase structurate ca operațiunile de multi-level marketing.

Sachin Pilot a declarat anterior că regretă incidentul Amway și că ar trebui să existe mai multă claritate în operațiunile companiilor de network marketing din India.

4Life deschide piața Braziliei

Directorii companiei 4Life au anunțat startul pre-înregistrărilor în Brazilia, a douăzeci și treia piață globală a companiei. Doritorii sunt invitați să se înscrie înaintea disponibilității produselor. “Brazilia este o țară unică, incredibilă”, a declarat Vice Președintele Rich Decker, “și se bucură de o istorie bogată în vânzări directe. Intenția noastră în această perioadă de pre-înscriere este de a permite distribuitorilor noi și existenți oportunitatea de a-și structura organizațiile în anticiparea deschiderii biroului nostru și a lansării produselor”.

“Cum compania noastră își sărbătorește aniversarea de 15 ani, acesta este un moment de bun augur”, a declarat președintele Steve Tew, “și, prin urmare, o oportunitate perfectă de a anunța intrarea noastră pe piața din Brazilia. Ne-am pregătit pentru acest moment ani de zile.”

4Life are birouri pe cinci continente pentru a servi o rețea globală de distribuitori independenți.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar