MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Mary Kay aniversează 50 de ani și înregistrează vânzări record

În anul în care își celebrează a 50-a aniversare, Mary Kay înregistrează și vânzări-record. Și ce modalitate este mai bună pentru a sărbători a 50-a aniversare Mary Kay, decât cu cea mai mare petrecere de machiaj din lume?

“O femeie poate” – Concursul de machiaj al Mary Kay, a înregistrat, de asemenea, înscrieri record: 175 000 de concurente din aproape 30 de țări.

În luna martie Mary Kay a nregistrat un nou record lunar de vânzări, iar președintele companiei, David Holl, se așteaptă la vânzări-record de mai multe ori pe tot parcursul anului.

Cu 2,5 milioane de consultanți independenți 3 miliarde dolari în vânzări anuale la nivel mondial, Mary Kay este o marcă de frumusețe de top prezentă în mai mult de 35 de piețe din întreaga lume.

Sursa: Business Wire

Fiți cu ochii pe Dr. Helen Knaggs de la NU SKIN!

Revista Utah Business a desemnat-o pe Dr. Helen Knaggs, vice-președinta Nu Skin pentru Cercetare și Dezvoltare Globală, în topul 30 Women to Watch.

Dr. Knaggs are mai mult de 20 de ani de experiență în domeniul cercetărilor asupra pielii și dezvoltare de produs. Ea a scris 50 de prezentări științifice asupra sănătății pielii și afost autoarea a patru capitole în cărți despre sănătatea pielii și îmbătrânire.

Înainte de a lucra la Nu Skin, Dr. Knaggs a lucrat pentru Unilever, în Statele Unite și Asia. În plus, dr. Knaggs a petrecut mai mulți ani ca biochimist în cercetare în cadrul Departamentului de Dermatologie Infirmeriei Generale Leeds, unde munca ei a implicat cercetare clinică și de laborator, interpretarea rezultatelor și raportarea datelor către corporații și comunitățile științifice.

Nu Skin operează în 53 de piețe din întreaga lume și este listată la bursa din New York.

Avon, lider în Marea Britanie

Avon a fost lider în 2012 în rândul companiilor de vânzări directe din Marea Britanie. Cifrele arată, de asemenea, că piața vânzărilor directe a crescut cu 2% anul trecut, ridicându-se la 1,2 miliarde de lire, informează Express.co.uk.

Cum cifrele indică în Marea Britanie 2,52 milioane de șomeri, nu este nicio mirare că oameni din toată țara se îndreaptă spre noi opțiuni în ceea ce privește cariera. Modelul de business pe care îl oferă Avon are avantajul că poate fi urmat de oricine, indiferent de experiența pe care o are sau de locul unde se află. – declară Linda Clayton-Evans, director de vânzări Avon.

Statisticile pe 2012 ale industriei de vânzări directe vor fi anunțate pe 24 iunie

Luna aceasta vom afla cifrele exacte referitoare la evoluția în 2012 a industriei vânzărilor directe. World Federation of  Direct Selling Association a anunțat că statisticile sunt în curs de finalizare și vor fi publicate pe site-ul Wfdsa.org, pe 24 iunie.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar