MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Amway a lansat energizantele XS

Amway Business Center a găzduit, pe 21 mai, evenimentul de lansare pe piața din România a celor două energizante – XS Power Drinks. Dacă ați ratat evenimentul, dar vreți să gustați măcar unul din cele două noi produse, puteți câștiga un bax de XS Lemon Blast participând la un concurs pe pagina de Facebook a companiei. Ceea ce trebuie să faceți este să trimiteți o rețetă de cocktail non-alcoolic cu XS Power Drink, până pe 24 mai, ora 12:00.

Photo: Află mai multe despre concurs aici- http://tinyurl.com/pmffldh

Amway vine la Brașov

Caravana Amway va ajunge sâmbătă, 25 mai, la Brașov. Mai exact, la Hotel Aro Palace, sala Europa, unde,   între orele 11 și 15, puteți participa la demonstrații interactive, puteți testa produsele companiei și puteți afla informații despre oportunitatea de afaceri Amway.

Galerie de Beaute Paris: Sâmbăta venim la Iași!

Dacă sunteți din Iași puteți avea prilejul unei întâlniri… pariziene. Este vorba despre un eveniment organizat de compania Galerie de Beaute Paris, la Hotel Traian, sala Eminescu, de la ora 10:30. Desigur, puteți testa produse cosmetice si de ingrijire a casei fabricate în Franța și puteți afla detalii despre oferta companiei de carieră în vânzări directe.

Oriflame pune accent pe wellness

Oriflame acordă o atenție specială domeniului wellness. Iată un film de 12 minute care îndeamnă la un stil de viață și în special o alimentație sănătoasă. Un alt reper în acest sens este o carte scrisă de însuși prof. Stig Steen, persoana din spatele produselor wellness Oriflame. Citește aici Igelosa – Acasă la Wellness by Oriflame

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar