MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Un milion de colete împachetate în 2013

Centrul de Distribuţie Oriflame Budapesta a atins cifra de 1 milion colete împachetate în 2013.

Ianca Lupoae este persoana care a intrat în posesia norocosului colet cu numărul 1 MILION! Spunem norocos deoarece aceasta a avut parte și de o surpriză din partea Oriflame care a dorit astfel să marcheze  acest moment.

Follow Avon și pe Instagram

Din 10 mai, fanii companiei Avon pot intra și pe Instagram! Cum o imagine spune mai mult decât 1.000 de cuvinte, astfel de imagini grăitoare puteți găsi pe linkul: instagram.com/avonspace

Compania Avon, premiata de Reader’s Digest

Revista Reader’s Digest a decernat premiile pentru Most Trusted Brands in Romania. Avon a fost desemnat cel mai de încredere brand de cosmetice din România.

Photo: Revista Reader's Digest a decernat premiile pentru Most Trusted Brands in Romania. Suntem mandri sa fim cel mai de incredere brand de cosmetice in tara noastra. Si va multumim pentru ca datorita voua este asa! :)

Parteneri noi Salve Card în București

Din această lună, Salve Card anunță încă doi parteneri din București care oferă reduceri pentru membrii săi. Este vorba despre două săli de fitness, Diamond Club (situat în Parcul Tineretului) și Atlantis Club & Fitness (Pipera).

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar