MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

newspaperTrei lideri Mary Kay, numiți de companie în funcții de conducere

Mary Kay Inc. anunță numirea a trei vicepreședinți, la sediul central al companiei din Addison, Texas: Allyson Sellers, liderul anului 2013, va ocupa funcția de vicepreședinte al Serviciilor de Comunicare și Creație pentru echipa de vânzări, Peggy Davidson va fi vicepreședinte al echipei de vânzări din SUA, iar Laura Beiter le va sprijini din cadrul Departamentului de Evenimente și Recunoașteri.

Verve ReMix, vânzări record încă de la lansare

Vemma Nutrition Company a lansat o nouă băutură energizantă din gama Verve și a vândut în primele 24 de ore de la lansarea sa 43.000 de cutii către afiliații săi. La 40 de ore de la lansarea Verve ReMix în fața a 10.000 de oameni prezenți la convenția Vemma, se vânduseră deja 200.000 de cutii a câte 2$ bucata.

Talk Fusion adaugă noi opțiuni de partajare în rețele de socializare produselor sale de comunicare video

Email-uri video și Newslettere video pot fi acum partajate pe mai mult de 200 de rețele sociale instantaneu. Compania cu sediul în Florida, a îmbunătățit experiența utilizatorilor cu produsele sale, amplasând butoane de ‘Like’ și ‘Share’ pentru distribuirea mai facilă a conținutului video pe rețelele de socializare și pentru a fi la curent cu noutățile despre Talk Fusion.

Nu Skin a deschis un nou Centru de Inovație

Nu Skin Enterprises a sărbătorit deschiderea sediului pentru regiunea Chinei al companiei și a Parcului pentru Inovație, cu o mare ceremonie în Shanghai. Clădirea ‘verde’, care este cel mai mare proiect de investiții din ultimii 30 de ani al companiei Nu Skin, e amplasată în centrul zonei industriale din Shanghai. Sediul respectă standardele americane de mediu și este dotat cu sală de fitness, lounge, teren de baschet și spații pentru activități recreaționale, oferindu-le angajaților un mediu de lucru captivant.

Surse: Heraldonline.com

Business For Home

GCI Magazine

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar