MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Sisel International prezintă OrganiCleanse

Sisel International vine pe piață cu un produs dedicat spălării fructelor și legumelor. Produsul elimină germenii, dar și produsele chimice cu care sunt stropite acestea, lăsând alimentele curate și pregătite… pentru mâncat. Mai exact, fructele și legumele se scufundă 3-5 minute într-o soluție diluată de OrganiCleanse, după care se clătesc și se consumă.  OrganiCleanse conține acid oleic,  hidroxid de Potasiu, anthium dioxid și bicarbonat de sodiu.

Product F132398-16-01

Al treilea parfum de la LR & Bruce Willis

Compania LR Health & Beauty Systems lansează cel de-al treilea parfum în parteneriat cu Bruce Willis. Unul dintre cei mai populari actori din lume, Bruce Willis și-a prelungit contractul cu LR în 2012. Primele două parfumuri – “Bruce Willis” (2010) și cel de damă  “Lovingly” (2012) – s-au bucurat de succes și au fost nominalizate în Germania pentru premiul “Duftstars”. Noul parfum,”Bruce Willis Personal Edition”, este lansat în aproape 30 de țări.

Bruce Willis Personal Edition Eau de Parfum

Rain International a ajuns în Japonia

Produsele și oportunitatea Rain International sunt accesibile de la 1 februarie și în Japonia. De reținut că partenerii Rain International din această țară pot cumpăra produsele doar pentru consumul personal, nu și spre revânzare. În Industria vânzărilor directe, Japonia este una din piețele ce depășesc un miliard de dolari. Mai exact, a doua în această listă, generând vânzări de 22,7 miliarde în 2012. Japonia deține 14% din piața globală a vânzărilor directe.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar