MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

newspaper_05Sisel International kick off în România

Primul eveniment organizat anul acesta în România de Sisel international a avut loc sâmbătă, 11 ianuarie, la București. Partenerii din România ai companiei au participat la un seminar al cărui invitat special a fost Udo Carsten Deppisch, nivel maxim de carieră în Sisel International. MlmNews vă va oferi zilele următoare un interviu cu Udo Deppisch, un lider cu o experiență de 25 de ani în domeniul de network marketing.

Herbalife, premiată în Rusia

Herbalife a câștigat recent Premiul ‘Alimentație Sănătoasă’ 2013 în Rusia, arată compania într-un comunicat, premiu care i-a fost înmânat în cadrul unei ceremonii deschise de către directorul Institutului de Nutriție al Academiei Ruse de Științe Medicale. Următoarele produse Herbalife au primit locuri de top între alimentele funcționale pentru categoria populației urbane: Shake nutrițional mixt Formula 1, Pulbere de proteine personalizată Formula 3, Batonul masă Express Formula 1, Batoane snack proteice, Complexul de fibre activ și supa de roșii. ‘Alimentație Sănătoasă’ este parte a unei campanii mai largi concepute pentru a sensibiliza opinia publică cu privire la importanța unui stil de viață sănătos și activ, inclusiv o dietă sănătoasă. Concursul este organizat de Fundația pentru proiecte și programe sociale a Guvernului de la Moscova. Câștigătorii premiilor includ companii de top la nivel mondial care contribuie în mod semnificativ la educarea și promovarea unor principii de alimentație sănătoasă.

Organo Gold se extinde în Singapore

Organo Gold, compania care furnizează cafea gourmet la nivel global, și-a extins prezența asiatică prin deschiderea operațiunilor în Singapore, scrie Business For Home. Sunny Ooi, vicepreședintele regional din Asia de Sud, va administra activitățile companiei în țară. Singapore marchează a șasea țară deschisă în Asia, unde Organo Gold a deschis operațiuni în mai puțin de cinci ani, a adăugat Holton Buggs, vicepreședinte executiv de vânzări și marketing la Organo Gold.

Produsele disponibile în prezent în Singapore sunt: cafea neagră Gourmet, Gourmet Mocha, Gourmet Latte, Ciocolată caldă Gourmet, ceai verde, King of Coffee, Cafea Supreme și Royal Brew.

Fondatorul Oriflame  și-a donat jumătate din avere

Fondatorul Oriflame, Jonas af Jochnick, a adăugat mai mult de jumătate din averea sa într-o nouă fundație caritabilă, scrie Today’s Industry. Banii, adică câteva miliarde, sunt deja folosiți pentru diverse proiecte caritabile. Medicover, celălalt imperiu al familiei Jochnick, a crescut rapid în ultimii ani, ajungând acum să producă dividende. O mare parte din dividendele care vor veni, vor fi redirecționate către Fundația lui Jonas și a Christinei af Jochnick. Fundația are acum cota sa din compania de cosmetice Oriflame și 52% din Medicover. Fundația nu are nici o familie în calitate de beneficiar și se va angaja numai în caritate – fie că este vorba de cercetare medicală, antreprenoriat, femei și copii în nevoie și altele. De exemplu, au donat 36 milioane pentru programul de cinci ani de verificare a 30.000 de adolescenți din Polonia pentru diabet de tip 2, în scopul prevenirii apariției bolii.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar