MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

newspaper_05Amway a deschis piața din Bulgaria

Luna aceasta Amway a dat startul înregistrărilor pentru partenerii independenți din Bulgaria. Pentru început, noii membri vor putea comanda produse, dar cu ridicarea acestora de la un centru Amway din Europa de Est, cel mai apropiat fiind cel de la București. Mai multe detalii

Galery de Beaute Paris și-a lansat noul minicatalog

Noul minicatalog este unul special, prezentând ofertele și sugestiile de pachete pentru cadourile de sărbători. De fapt, acesta este și sloganul ales de companie pentru noul minicatalog: Un Crăciun plin de răsfăț! Minicatalogul poate fi răsfoit AICI!

Oriflame lansează parfumul VIP Night și ofertele de Moș Nicolae

Oriflame lansează împreună cu Andreea Raicu apa de parfum VIP Night, în catalogul 17. Și, pentru că se apropie Moș Nicolae, Oriflame a pus la dispoziție un flyer special cu oferte valabile între 25 noiembrie şi 6 decembrie inclusiv!

Vezi mai jos clipul video din culisele ședinței foto:

 

Avon, în topul celor mai inovatoare branduri pentru români

Avon ocupă locul 13 în Top 50 cele mai inovatoare branduri pentru români. Topul este o inițiativă a Revistei Biz. Studiul despre inovaie a fost realizat împreună cu o companie de cercetări de piață.

Self Coach anunță noi apariții editoriale

Self Coach anunță apariția celui de-al 80-lea Program pentru Succes marca PAVCON eDucational, format din cartea motivațională “Viața ca o cursă cu obstacole” și din CD-ul audio “Puterea Adevarului” (vol. 1). Mai multe informații

Prima conferință europeană Organo Gold

Organo Gold va organiza prima conferință europeană anul viitor, la Roma, în perioada -6 aprilie 2014. Compania a fost fondată de Bernardo Chua în 2008 și se concentrează acum pe extinderea în această zonă.

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar