MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

newspaper_05Nu Skin face investiții de 200 de milioane de dolari în China

Compania Nu Skin vrea să-și crească operațiunile deja extinse din China, prin construirea de noi facilitățile de producție și transport, într-un viitor proiect de investiții de 200 de milioane de dolari, informează Cosmeticsdesign-asia.com. Până acum, Nu Skin a avut mult succes datorită creșterii rapide a cererii pentru produse cosmetice și de îngrijire personală, printre cei din clasa mijlocie de consumatori a țării. Compania deja investise în această piață, peste 75 milioane de dolari în construirea de noi birouri în Shanghai, care până în prezent a fost cea mai mare investiție făcută vreodată de Nu Skin.

Nu Skin se mută în casă nouă în Utah

Este vorba despre o nouă clădire de birouri inaugurată în Provo – Utah, în care se vor muta angajații din 5 locații ale companiei. Investiția, informează Daily Herald, a depășit bugetul inițial de 80 de milioane de dolari, căci liderii Nu Skin au mai adăugat unele facilități de încă 20 de milioane de dolari. Astfel, noul sediu beneficiază de instalații moderne de climatizare, de un ecran LED gigant și chiar de 110.000 de plante pentru un impact redus asupra mediului. Intenția companiei a fost de a aduna majoritatea angajaților într-o singură clădire…. care pare neîncăpătoare, 90% din capacitate fiind deja populată. Compania mai are încă aproximativ 4.000 de angajați la nivel mondial.

Institutul de Sănătate Nutrilite (Amway) numește un nou membru în Consiliul științific consultativ

Dr. Vasily Isakov, șef al Departamentului de Gastroenterologie și Hepatologie din cadrul Institutului de Nutriție al Academiei Ruse de Științe Medicale din Moscova, a fost numit ca membru al board-ului științific al Institutului de Sănătate Nutrilite, informează compania Amway într-un comunicat. Consiliul Științific Consultativ al Institutului de Sănătate Nutrilite este format din opt oameni de știință din toată lumea, lideri în domeniile de nutriție, sănătate și genetică. Cunoștințele vaste ale Dr. Vasily Isakov în tratarea bolilor gastro-intestinale și ale ficatului se regăsesc în mai mult de 100 de lucrări revizuite, precum și în numeroase rezumate, cărți, capitole de carte și monografii și au fost recunoscute prin diverse premii acordate de-a lungul timpului.

Distribuitorii din Kerala (India), interogați de poliție

În India, firme de vânzări directe, cum ar fi Amway, Modicare, Tupperware, Unilever, K-Link și DXN își reduc semnificativ operațiunile din Kerala, ca urmare a hărțuirii poliției de la arestarea CEO-ului Amway India din luna mai. Distribuitorii de la aceste companii, informează Economic Times, sunt interogați de poliția statală la intervale regulate, iar companiile iau în considerare și o eventuală mutare din Statul Kerala, în cazul în care nu se va reglementa legislativ situația și hărțuirile vor continua.

Lyoness își deschide filială în Noua Zeelandă

Compania Lyoness operează pe piața globală de 10 ani și acum își deschide în Noua Zeelandă cea de-a 45-a filială a sa la nivel mondial, informează compania. “După ce a debutat cu succes în aprilie 2012 în Australia, extinderea în Noua Zeelandă a fost un pas strategic important în direcția asigurării poziției de lider de piață în regiunea Asia-Pacific”, a spus James O’Sullivan, Director general al Lyoness Australia și Noua Zeelandă. Sediul Lyoness se află pe Queen Street, cea mai aglomerată stradă comercială din Auckland. Biroul regional este a șasea filială a Lyoness Asia. În afară de expansiunea la nivel mondial, care este o parte esențială a dezvoltării afacerilor, Lyoness se va concentra pe consolidarea piețelor individuale.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar