MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Herbalife s-a împrumutat cu încă 500 de milioane de dolari

Herbalife și-a suplimentat cu 500 de milioane de dolari o linie de credit deschisă în martie 2011. “Noul credit reflectă o data în plus puterea financiară a companiei și ne oferă flexibilitate mai mare în condițiile în care căutăm să creștem în continuare valoarea acțiunilor companiei”, a declarat directorul economic al companiei. Herbalife are o linie de credit de 700 de milioane de dolari cu scadența în martie 2016, informează Bloomberg.

Herbalife – creștere de 17% în trimestrul al doilea

Herbalife a raportat pe trimestrul al doilea al anului vânzări nete de un miliard de dolari, ceea ce se traduce într-o creștere de 17% față de aceeași perioadă a lui 2011. Compania a anunțat un venit net de 133,4 milioane de dolari, comparativ cu 111,2 milioane realizate în trimestrul al doilea al lui 2011, ceea ce înseamnă o creștere de 20%.

Cădere la bursă pentru Nu Skin

Acțiunile Nu Skin au scăzut marți, 7 august, cu 12% după ce Citron Research a publicat un raport care menționa că producătorul gestionează o schemă MLM ilegală în China, informează CNBC.

Nu Skin a înregistrat o creștere spectaculoasă în China, unde vânzările companiei s-au dublat la 199,7 milioane de dolari, potrivit cifrelor raportate pe ultimul trimestru – ceea ce reprezintă o treime din vânzările totale. Compania și-a revizuit estimările pentru 2012 după rezultatele peste așteptări obținute în trimestrul al doilea al anului datorită vânzărilor generate de produsul anti-îmbătrânire ageLOC.

Neways sărbătorește 25 de ani

Neways International, companie de vânzări directe  care distribuie la nivel internațional suplimente alimentare și produse de îngrijire personală, a împlinit recent 25 de ani.

Înființată în 1987, Neways a devenit un brand mondial în sectorul de wellness și sănătate, continuând să deschidă noi piețe. Recent, Neways a intrat pe piața din Coreea, iar anul viitor intenționează să ajungă în Thailanda.

Avon a raportat o scădere a veniturilor pe trimestrul al doilea

Veniturile totale de 2,6 miliarde au scăzut cu 9% comparativ cu trimestrul al doilea al lui 2011. Avon arată că scăderea este de fapt doar de 1%, diferența de 8% fiind cauzată de fluctuațiile dolarului.

“Rezultatele Avon în cel de-al doilea trimestru nu sunt bune și reflectă provocările complexe cu care se confruntă compania. Lucrăm la reducerea costurilor și mărirea afluxului de numerar, dar și la o mărire a rigurozității contabilității”, a declarant Sheri McCoy, numită în aprilie la conducerea Avon.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar