MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Mary Kay – un million de fani pe Facebook

Compania de network marketing Mary Kay a atins recent numărul impresionant de un million de fani pe Facebook. Mary Kay și-a lansat pagina oficială de Facebook în noiembrie 2009. În martie 2010 a atins 100.000 de fani, iar în august 2011 – o jumătate de million de fani. În ultimul an activitatea pe pagină a crescut semnificativ, cu 600% a conținutului postat de fani și 848% a comentariilor acestora. Această activitate a atras o creștere a numărului de fani în ultimele câteva luni.

Prezența companiei Mary Kay se face din ce în ce mai bine simțită nu numai pe Facebook, ci și pe Twitter, You Tube și chiar Pinterest.

Mary Kay este una dintre cele mai mari companii de network marketing la nivel mondial, cu vânzări de peste 3 miliarde de dolari pe an. Fondată în 1963, Mary Kay are astăzi peste 2,4 milioane de parteneri independent, iar produsele sale cosmetice sunt vândute în peste 35 de țări. Mary Kay este prezentă în Moldova.

Vemma a intrat pe piața din Mexic

Compania de nutriție Vemma a deschis oficial piața din Mexic pe 24 iulie, cu un nou sediu în Mexico City. Partenerii independenți ai companiei pot să își extindă acum afacerile în Mexic, o piață aflată în top 10 în domeniul vânzărilor directe, potrivit World Federation of Direct Selling Associations.

Fondată în 2004, Vemma Nutrition Company cu sediul în Statele Unite își distribuie produsele în peste 50 de țări, printr-o rețea de parteneri indenedenți . Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei.

Nu Skin, creștere și în trimestrul al doilea

Compania de network marketing Nu Skin estimează o creștere puternică și pentru a doua parte a anului. Nu Skin a anunțat venituri de 593,2 milioane de dolari, o creștere de 40% față de același trimestru  al anului trecut.

Pentru 2012, compania și-a propus un venit de peste 2 miliarde de dolari.

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar