MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LR Health & Beauty își deschide piața din Kazahstan

În septembrie LR Health & Beauty inaugurează un nou sediu în Astana, fiind în plan și alte locații. În urmă cu un an, compania germană și-a deschis operațiunile în Rusia,  numărul de parteneri independenți în zonă înregistrând o creștere de aproximativ 20% în fiecare lună.

LR Health & Beauty are 1000 de angajați și 300.000 de parteneri independenți în 30 de țări. Produsele sale – cosmetice, suplimente alimentare și produse de  îngrijire personală – au fost reprezentate de celebrități ca Heidi Klum, Michael Schumacher, Boris Becker și Bruce Willis, care în luna mai și-a extins contractul cu compania.

Avon introduce în Filipine suplimentele Avon Life

Avon se extinde în Filipine, concentrându-se și pe produsele care “aduc frumusețea acționând din interior”. Avon se alătură astfel industriei de suplimente de  sănătate și frumusețe, informează Business World Online.

Primele două suplimente Avon Life au fost produse special pentru Filipine și, deloc surprinzător, acestea sunt destinate celor care își doresc să slăbească și să aibă o piele mai albă. Avon Life Glow este un produs care nu promite doar o nuanță mai deschisă a pielii, ci și un sistem imunitar mai puternic. Avon Life Fit mărește metabolismul și ajută femeile să se mențină în formă.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar