MLM – Flash News

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

John Parker, noul președinte al Direct Selling Education Foundation

Vicepreședintele Amway John Parker se află în fața unei provocări. Acesta va fi noul președinte al Consiliului director DSEF (Direct Selling Education Foundation).

În noua poziție, Parker își propune să se concentreze asupra câtorva inițiative-cheie, printre care Programul pentru antreprenori în vânzări directe, menit să transmită rigoarea industriei de network marketing vizavi de etică. Parker intenționează, de asemenea, să extindă la nivel mondial aportul DSEF, astfel încât piețele internaționale să poată beneficia de programele DSEF.

John Parker s-a alăturat Amway în 1993, ocupând mai multe funcții de conducere, printre care aceea de  președinte al Amway Japonia.

Vânzările directe câștigă teren pe piața asigurărilor australiene

Un raport recent arată că piața australiană de asigurări va fi dominată de sistemul de vânzări directe. Până în 2021, peste 40% din noii furnizori de asigurări de viață din Australia se estimează că vor funcționa în sistem de vânzări directe, atingând o sumă care va depăși 2 miliarde de dolari.

Analiști economici: Piețele în curs de dezvoltare, cartea câștigătoare a Avon

“În opinia mea, cauzele situației cu care se confruntă Avon sunt unii pași greșiți și teama de risc, mai degrabă decât declinul modelului care stă la baza afacerii,” explică analistul Deutsche Bank Bill Schmitz Jr, citat de Istockanalyst.com.

Care ar fi soluția dezvoltării Avon? Piețele în curs de dezvoltare, unde se estimează o continuare a urbanizării și apariția unei substanțiale clase sociale de mijloc. Modelul de afacere Avon s-ar putea poziționa puternic astfel încât să beneficieze de aceste tendințe. Spre exemplu, compania înregistrează o creștere puternică în Africa de Sud.

Pentru creșterea profitului și, implicit, pentru creșterea încrederii investitorilor , specialiștii recomandă deci intrarea pe piețe noi în curs de dezvoltare și investiții în brand și dezvoltarea canalelor de vânzare.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar