MLM – Flash News

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Încă 4,8 milioane de dolari strânși de Avon în campania împotriva cancerului la sân

2.200 de oameni au participat pe 8 iulie, în San Francisco, la un marș organizat de AVON în vederea strângerii de fonduri pentru lupta împotriva cancerului la sân, informează Examiner.com. În urma acestuia, au fost strânse 4,8 milioane de dolari, din care aproape 3 milioane vor fi donate organizațiilor locale dedicate tratării și sprijinirii persoanelor cu cancer la sân. La marș au participat și persoane din Danemarca, Marea Britanie, Australia, Insulele Caiman și Coreea de Sud.

Urmărește și un material CBS pe această temă.

În România, campania împotriva cancerului la sân a fost inițiată în 2002 de Avon Cosmetics, informează site-ul companiei. Puteți contribui și dvs. la strângerea de fonduri cumpărând produse cu fundiță roz. Profitul strâns este donat în proporție de 100% campaniei roz, Avon achiziționând aparatură medicală și investind în depistarea precoce și educarea femeilor în privința acestei boli.

Amway se implică în acțiuni caritabile în China

Amway Charity Foundation colaborează cu oficialitățile chineze pentru a construi 1.000 de cantine în centrul și vestul țării, care vor asigura zilnic hrana a 500.000 de copii. Cantinele vor fi construite pe lângă școlile rurale care adăpostesc copii ai căror părinți au migrat în orașe în căutarea unui loc de muncă. Lansat anul trecut, acest proiect care se ridică la 8 milioane de dolari s-a materializat deja prin construcția a 300 de cantine și a fost recunoscut în urmă cu câteva luni de oficialitățile chineze drept cea mai de impact campanie caritabilă în 2011.

Sursa: Mlive.com

Avon, soluția femeilor din Africa de Sud pentru o viață mai bună

Avon se bucură de o popularitate deosebită în Africa de Sud, datorită  impactului social al companiei asupra categoriei femeilor sărace. Aceasta a fost și tema unui studiu academic efectuat pe o durată de trei ani în Africa de Sud de către cercetătorii de la Oxford. Rezultatul studiului? Înregistrarea ca distribuitor Avon este adesea o cale spre independență financiară și încredere în sine pentru femeile din Africa de Sud.

Conducătorul proiectului, profesoara Linda Scott, s-a declarat surprinsă de rezultatul cercetării: Nu mă așteptam la o asemenea dedicare din partea femeilor. Am ajuns să o denumim “evanghelismul rujului”. Un număr semnificativ de femei aveau povești triste, fuseseră violate, aveau HIV, și se agățaseră de Avon ca de o ultimă speranță.

Potrivit estimărilor, femeile de culoare din Africa de Sud câștigă în medie 144$ pe lună, iar distribuitoarele Avon se plasează în prima jumătate a topului câștigurilor în comunitățile lor.

Sursa: Brisbanetimes.com

Amway pe urmele distribuitorilor care vând produsele pe e-Bay

Amway a deschis un proces împotriva a trei distribuitori din SUA care vindeau produsele pe eBay. Și probabil nu este ultimul proces de acest fel. De fapt, chiar avocații companiei spun că se întrevăd și alte procese pentru a apăra, explică aceștia, distribuitorii care respectă contractul cu Amway.

În trecut compania a încercat să regleze aceste situații fără a aduce încălcarea contractului în fața justiției. Se pare însă că problema nu s-a rezolvat. Iar de data aceasta este vorba despre vânzări online “destul de mari, fiind efectuate mii de tranzacții”. Cei trei susțin că nu există nicio reglementare care să interzică aceste tranzacții. Compania susține că este vorba despre concurență neloială și că are datoria față de partenerii săi independenți să ia măsuri.

Sursa: Mlive.com

 

 

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar