MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Dr. Chris Lockwood, noul Director al Departamentului Științific al companiei 4Life

Dr. Lockwood vine la 4Life cu mai mult de cincisprezece ani experiență în industria sănătății și a suplimentelor nutriționale. Expertiza sa rezidă în formularea și fundamentarea suplimentelor, cercetarea proteinelor și a substanțelor ​​bioactive, a fiziologiei și metabolismului, a dietei și energiei, precum și cercetare exploratorie.

“Încerc întotdeauna să combin știința tehnică cu educația practică. Formulele suplimentelor ar trebui să fie relevante pentru viața persoanei și să nu necesite un doctorat pentru a le înțelege. La 4Life, mă interesează cel mai mult cercetările companiei asupra peptidelor bioactive și asupra Factorului de Transfer”, a declarat dr. Lockwood.

Vezi comunicatul companiei

Herbalife: Vânzări de 1,1 miliarde de dolari în ultmul trimestru al anului 2012

Vânzările Herbalife au crescut cu 20% în trimestrul IV din 2012, la 1,1 miliarde de dolari, înregistrându-se noi recorduri pentru anul 2012, dar și creșteri ale target-urilor pentru 2013.

Retenția liderilor de vânzări este de 51,8%. Vânzările nete totale pentru întregul an 2012 au fost de 4,1 miliarde de dolari.

“Herbalife continuă să aibă rezultate record în vânzări și profitabilitate în timp ce distribuitorii noștri independenți se implică mai adânc în piețele existente, dezvoltând din ce în ce mai mulți clienți care folosesc produsele noastre de nutriție în fiecare zi”, a declarat Michael O. Johnson, presedinte și CEO Herbalife.

Vezi raportul Herbalife

 

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar