MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Talk Fusion anunță lansarea noului său sistem de plată global

Talk Fusion a introdus un nou sistem de plată care le permite clienților și asociaților Talk Fusion care nu au un card de credit să-și creeze rapid un cont online, pe care să-l folosească pentru a achiziționa produsele de comunicare video ale companiei.

Pe site-ul companiei, după accesarea butonului JOIN se poate crea un cont din aproape orice colț al lumii, după completarea și transmiterea electronică a formularului cu datele personale. Mai trebuie doar să fie activat contul, urmând link-ul trimis de sistem printr-un e-mail, și să fie alimentat din contul bancar, prin depozit direct sau transfer bancar. Totuși, o taxă de 5% se va achita în plus la suma de plată pentru utilizarea acestui serviciu.

Bob Reina, Fondator și CEO al Talk Fusion, spune că acest serviciu este indispensabil pentru a face produsele companiei accesibile în cele peste 140 de țări în care compania este prezentă până acum. Deoarece acesta să fie următorul brand de 1 miliard de dolari, iar în anumite zone ale lumii este mai dificil să deții un card de credit, această soluție de plată a fost adoptată firesc, în intenția de a susține extinderea acestei afaceri, a explicat Bob Reina.

Sursa: United Networker

Avon a publicat cifrele pentru trimestrul 4 și întreg anul 2012

“2012 a fost un an provocator pentru Avon, dar sunt încurajată să văd că afacerea per total dă semne timpurii de stabilizare” a declarat Directorul Executiv, Sheri McCoy. “Mai este mult de muncă și de-acum înainte, dar sunt încrezătoare că în 2013 vom vedea progrese în ceea ce privește obiectivele noastre financiare pe 3 ani.”

Rezultatele pentru tot anul 2012 comparativ cu 2011, sunt următoarele: venituri totale de 10,7 miliarde de dolari, cu 5% mai mici decât în 2011 (dar s-au menținut, dacă ținem cont de deflație); profitul operațional a fost de 315 milioane de dolari, cu 63% în scădere; datoria netă (datoria totală mai puțin banii în numerar) era la sfârșitul anului de 2 miliarde de dolari, mai puțin cu 77 milioane de dolari față de finele anului 2011.  Numărul reprezentanților activi a scăzut cu 1%, iar numărul unităților vândute a fost constant.

Pentru trimestrul 4, veniturile totale au fost de 3 miliarde de dolari, în scădere cu 1%, dar în creștere cu 1% dacă ținem cont de deflație. Numărul reprezentanților activi a crescut cu 1%.

Raportul financiar al companiei pentru anul 2012 este disponibil pe site-ul www.avoninvestor.com și va putea fi accesat și downloadat timp de un an.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar