MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Herbalife dezvăluie câștigurile distribuitorilor săi din SUA

Compania Herbalife a dat publicității informații referitoare la câștigurile distribuitorilor săi din SUA, în încercarea de a contracara acuzațiile lui Bill Ackman, conform cărora aceasta ar fi doar o schemă piramidală bine gestionată.

Astfel, în 2012, 12% dintre distribuitori au primit recompense cuprinse între 104$ și 724 030$, informează Reuters, citând Herbalife.

88% dintre înscriși nu au primit nicio plată în 2012, incluzându-i pe cei care nu au recrutat niciun distribuitor (71%).

Herbalife mai susține că 73% dintre distribuitorii săi se alătură companiei mai degrabă pentru a primi reducere la produse, decât pentru a câștiga bani.

De asemenea, compania a mai declarat că: “distribuirea de produse Herbalife este precum un abonament la sală: rezultatele variază în funcție de timpul, energia și dedicarea pe care le aloci. Este o muncă asiduă, nu există scurtături către bogăție, nici garanție pentru succes.”

 

Amway a raportat vânzări record de 11,3 miliarde de dolari în 2012

Comparativ cu 2011, când s-au încasat 10,9 miliarde de dolari, pentru 2012 compania-mamă Amway a raportat vânzări totale de 11,3 miliarde de dolari, arată un comunicat de presă. 2012 a fost un alt an foarte bun pentru companie, cu vânzări mai mari în fiecare din cele 10 piețe principale (China, India, Japonia, Korea, Malaezia, Rusia, Taiwan, Thailanda, Ucraina și S.U.A.) și cu creșteri de două cifre în țări precum Columbia, Hong Kong, Italia, Mexic, Rusia, Turcia și Venezuela.

Investițiile globale în producție și facilități plănuite de Amway se ridică la 335 de milioane de dolari, iar pentru dezvoltarea gamei de vitamine și suplimente Nutrilite se  vor investi încă 185 de milioane de dolari. Nutrilite totalizează 46% din vânzările companiei, fiind marca de vitamine și suplimente cea mai vândută la nivel mondial. Produsele cosmetice totalizează 26% din vânzările de anul trecut, iar produsele casnice 22%.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar