MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Consiliul CEO al WFDSA în vizită la sediul 4Life

Cu ocazia Consiliului Directorilor Executivi ai Federației Mondiale a Asociațiilor din Vânzări Directe (WFDSA), ce a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie în Deer Valley, Utah, participanții la summit au vizitat și sediul general al companiei 4Life Research, gazda fiind președintele acesteia, Steve Tew.

Membră cu vechime al DSA în peste 12 state, 4Life este listată în topul primelor 100 companii din industria MLM, având birouri pe cinci continente pentru a-și deservi distribuitorii independenți.

Organizație neguvernamentală care reprezintă industria de network marketing, WFDSA este o federație însumând 58 de Associații naționale de Vânzări Directe și o federație regională – Federația Asociațiilor Europene de Vânzări Directe.

Sursa:  United Networker

Nu Skin, venituri cu 19% mai mari în trimestrul 4 al anului trecut

Nu Skin a anunțat veniturile pentru trimestrul 4 – 2012: 588 milioane de dolari, cu 19% mai mari decât în aceeași perioadă a anului 2011. Veniturile nu au fost semnificativ afectate de fluctuațiile cursului de schimb valutar. Veniturile raportate de companie pentru 2012 au totalizat 2,17 miliarde de dolari.

În Europa, veniturile au fost de 52,8 milioane de dolari în trimestrul patru 2012, cu 38% mai mari decât în aceeași perioadă a anului anterior. Rezultatele în regiune au fost afectate negativ de fluctuațiile valutare cu 6 procente. Liderii în vânzări și numărul persoanelor active din Europa a crescut însă, cu 21 și respectiv 9 procente, comparativ cu anul anterior.

Aceste rezultate s-au datorat lansării în toamnă a sistemului ageLOC de control al greutății, a declarat Truman Hunt, CEO Nu Skin, care a adăugat că se așteaptă ca 2013 să fie tot un an-record datorită orientării spre sănătate în toate regiunile.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar