MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Gabi Szabo, noul Ambasador BIO al companiei Life Care

Noul Ambasador BIO al companiei Life Care este Gabriela Szabo, aceasta asociindu-și imaginea cu numele companiei și apărând în paginile celui mai recent catalog de produse. Desemnată cea mai bună atletă și sportivă a lumii și câștigătoare a 12 medalii de aur, Gabrielei Szabo îi place să se autodepășească și este o persoană extrem de activă. Deși s-a retras din activitatea sportivă, aceasta se implică în continuare în proiecte care încurajează sportul, sănătatea și performanța, acesta fiind și punctul comun cu misiunea companiei Life Care.

Compania Life Care activează în domeniul vânzărilor directe și comercializează produse cosmetice, produse terapeutice, suplimente alimentare și produse pentru curățenie, toate BIO sau cu ingrediente BIO. În prezent, Life Care deține brandurile Life Impulse, Kräuter®, Biotissima, Meal Balance, Ganoderma, Primo by Life Care și BioHAUS. Dincolo de afacere, Life Care promovează stilul de viață sănătos încurajează dezvoltarea profesională, responsabilitatea față de comunitate și mediu, promovarea produselor și a vieții BIO.

Campania Amway One by One a sărbătorit 10ani de la înființare

Campania Amway One by One a sărbătorit 10ani de la înființare cu o realizare remarcabilă – a îmbunătățit viețile a 10milioane de copii, arată un comunicat al companiei. Amway a inițiat această campanie dedicată ajutorării copiilor în 2003, bazându-se pe ajutorul relațiilor interpersonale și de afaceri, create între distribuitorii și angajații Amway. Aceștia au participat la numeroase proiecte de voluntariat, printre care se numără utilarea unor bucătării pentru prepararea meselor copiilor din satele chineze, construirea de case în America Latină, sprijinirea centrelor sociale din Coreea de Sud, imunizarea copiilor din Africa.

Copiii cu dizabilități pot concura în diverse competiții sportive, mulțumită programelor susținute de voluntarii Amway în Rusia și S.U.A. Donațiile de cărți către bibliotecile din Thailanda și Africa de Sud, precum și construirea de locuri de joacă în America de Nord și Europa și sponsorizarea cu 190 de milioane de dolari în toată lumea a acestei cauze vor lăsa sigur o amprentă pozitivă în viața copiilor ajutați.

În 10 ani, în cadrul campaniei au fost donate 190 de milioane de dolari pentru ajutorarea copiilor din diferite zone ale globului și s-au totalizat 2,7 milioane de ore de voluntariat al angajaților și distribuitorilor Amway.

Talk Fusion, gata de lansarea aplicației Mobile Video Mail pentru Android

Talk Fusion anunță lansarea în curând a aplicației Mobile Video Mail pentru Android, ca urmare a trend-ului crescător existent atât pe piața video, cât și pe cea a dispozitivelor mobile, informează United Networker. În ultimii 2ani, această piață a avut o creștere de 77%, adică 15 milioane de utilizatori, iar în 2014, numărul de dispozitive conectate wireless la Internet îl va depăși pe cel al celor conectate prin cablu.

Astfel, cu un telefon având sistemul Android, veți putea crea e-mail-uri video, filmate cu camera și utilizând șabloanele Talk Fusion (predefinite ca „personal” sau „business”) în peste 20 de limbi. Aplicația pentru Android va fi disponibilă în magazinul Google Play doar pentru asociații Talk Fusion și pentru clienți. De asemenea, și aplicațiile pentru iPhone și iPad sunt disponibile prin iTunes doar asociaților și clienților Talk Fusion.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Multumim https://www.mlmnews.ro pentru informatiile benefice de pe toata piata MLM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar