MLM – Flash News

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Vânzările directe, în creștere în Marea Britanie

Un nou raport al Asociaţiei de Vânzări Directe (DSA) indică o creștere a vânzărilor directe în Marea Britanie, numărul persoanelor implicate în această industrie fiind cu aproape 200.000 mai mare decât în anul 2009, informează duport.co.uk.

DSA este asociaţia comercială pentru canalul de distribuţie directă şi printre companiile membre include Avon, Kleeneze și The Pampered Chef.

Raportul mai arată că există un val de oameni peste 50 de ani care muncesc în vânzări directe, precum şi faptul că din ce în ce mai mulţi bărbaţi se orientează către o industrie care a fost dintotdeauna predominată de femei.

Nutrilite (Amway), sponsorul lotului olimpic al Chinei pentru încă 8 ani

Jocurile Olimpice de la Londra au evidenţiat indubitabil poporul chinez anul trecut, mulţumită performanţei impresionante a echipei olimpice chineze, respectiv obţinerea a 38 de medalii de aur, 27 de argint și 23 de medalii de bronz.

Mulţumită reputaţiei gamei Nutrilite (Amway) de siguranţă şi credibilitate, Comitetul Olimpic Chinez a extins acordul de sponsorizare cu încă 8 ani. Ceea ce înseamnă că Nutrilite va continua să susţină Delegaţia Olimpică a Chinei până în 2020, informează Amway Insider.

De asemenea, inelele oficiale ale Jocurilor Olimpice vor apărea în continuare pe produsele Nutrilite în China.

Nu Skin anunță rezultate pozitive și pentru trimestrul IV al lui 2012

Nu Skin a prezentat o estimare a rezultatelor pentru trimestrul IV al lui 2012. Potrivit unui comunicat, compania preconizează încasări de 588 de milioane de dolari, în creştere cu 19% faţă de aceeași perioadă a anul anterior. Impactul schimbului valutar este neglijabil pentru trimestrul IV. Câştigurile pe acţiune sunt estimate să fie între  0,94$ şi 0,96$. Compania va furniza rezultatele complete ale trimestrului IV în raportul din 6 Februarie 2013.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar