MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Industria vânzărilor directe, susținută de autorităţi în Malaezia

Industria vânzărilor directe arată în continuare semne de creștere în Malaezia. Autoritățile susțin această industrie, ale cărei vânzări cresc cu aproximativ 12% de la an la an. Astfel a fost lansată Hărta Industriei Vânzărilor Directe (Direct Selling Industry Roadmap) 2013 – 2020, la Kuala Lumpur, prin aceasta autoritățile vizând creșterea aportului vânzărilor directe la economia națională. Ministrul Comerțului, Datuk Ismail Sabri Yaakob, a declarat că harta are ca scop creșterea nivelului de încredere al publicului în companiile de vânzări directe din țară, relatează The Malay Mail.

Talk Fusion îl sponsorizează pe schiorul David Zauner

Talk Fusion, o companie de soluții pentru comunicațiile video, care a înregistrat o creștere rapidă, a anunțat recent că a intrat în al doilea an în care îl sponsorizează pe David Zauner, membru al echipei Austriei de sărituri cu schiurile și asociat al Talk Fusion. Scopul acestei sponsorizări este de a face cunoscut în continuare brand-ul Talk Fusion printre entuziaștii sportului de iarnă din Europa, anunță Unitednetworker.com.

PM-International AG se extinde în China

PM-International AG a făcut primii pași concreți către expansiunea în China, la exact un an de la discuțiile intense purtate cu oficiali guvernamentali. Semnarea contractului pentru o filială în China a avut loc la PM-Logistic Center Europe din Speyer, anunță Unitednetworker.com.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar