Talk Fusion are site în patru noi limbi

Talk Fusion, o companie în continuă creștere, care oferă soluții de comunicații video globale, a anunțat că site-ul său este disponibil în patru noi limbi, informează United Networker.  Astfel, asociații independenți din Ungaria, Franța, Polonia, Taiwan, Hong Kong, Macau și Korea, precum și în unele părți din China, se pot ocupa de  afacerea Talk Fusion în limbile lor natale, respectiv maghiară, franceză, poloneză și chineză.

Amway, în topul Forbes al celor mai mari companii

Amway s-a clasat pe locul 25 în topul Forbes al celor mai mari companii private din America. Lista a fost întocmită pe baza valorilor veniturilor din noiembrie 2012 și pe baza numărului de angajați. Vezi aici topul Forbes.

Fondurile Apax Funds ajung la o înțelegere pentru a vinde LR unui consorțiu

Fondurile administrate de Apax Partners au ajuns la o înțelegere în vederea vânzării LR Health & Beauty Systems unui consorțiu, informează United Networker. Consorțiul este format din firmele de capital privat Bregal Capital și Quadriga Capital. LR este o companie cu o creștere solidă, care comercializează cosmetice, produse de igienă personală, suplimente de dietă, parfumuri și bijuterii prin intermediul canalelor de vânzări directe.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar