MLM – Flash News

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Amway are planuri mari în India – creștere de 1 miliard de dolari până în 2020

Amway, cea mai mare companie de vânzări directe din India, potrivit The Economic Times, a anunțat că intenționează să atingă pragul de un miliard de dolari, cifră de afaceri pe piața din această țară, până în 2020. Potrivit directorului William Pinckney, planurile companiei de construire a unei noi unități de producție în India nu va afecta contractele în derulare cu celelalte șapte astfel de fabrici, relatează Directsellingnews.com.

Lyoness International sărbătorește a noua aniversare

Lyoness International a ajuns în luna noiembrie la cea de-a noua aniversare. Comunitatea globală de shopping continuă să se extindă săbătorind simultan cea de-a noua aniversare de la apariția în mediul de afaceri.
”În aceste momente economice dificile oamenii trebuie să găsească noi căi pentru a-și înmulți banii. Lyoness își ajută membrii să facă acest lucru prin programul nostru de Cashback, membrii obțin mai mult pentru aceiași bani”, a declarat Mario Hoffmann, directorul executiv al Lyoness America. Lyoness International a fost fondată în 2003 de Hubert Freidl, are acum operațiuni în 38 de țări și aproape trei milioane de membri în întreaga lume.

Andreea Marin Bănică se implică în programul social „1000 de paturi” demarat de AVON

Andreea Marin Banică se implică din nou într-un proiect social. De această dată este vorba despre  programul „1000 de paturi”, care face parte din „Campania Respectului”. În cadrul campaniei demarate de Avon, vedeta sprijină victimele violenței domestice din România prin suplimentarea numarului de paturi din centrele special destinate acestora. Cei care doresc să contribuie la această campanie o pot face achiziționând bijuteriile respectului AVON, contribuind astfel la strângerea fondurilor necesare pentru achiziționarea a încă 1000 de paturi destinate centrelor în cauză, potrivit Viva.ro.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar