MLM – Flash News

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Misiune îndeplinită pentru Andrea Jung

Avon a anunțat că Andrea Jung va renunța la funcția de președinte executiv la 31 decembrie 2012, după o perioadă de tranziție de succes către noua conducere care va fi asigurată de Sheri McCoy. De la 1 ianuarie 2013, Jung va fi senior adviser pentru boardul de conducere al companiei.

Xango a împlinit 10 ani

Câteva mii de distribuitori s-au întâlnit în Las Vegas pentru a sărbători cei 10 ani ai companiei. Fondatorii Xango au menționat că munca depusă în acest interval se traduce în: peste 2 milioane de distribuitori independenți în 43 de țări, peste 100 de milionari care câștigă în medie un milion pe lună, 1.700 de intervenții chirurgicale asigurate pentru nou-născuți cu probleme ale cavității bucale și 5 milioane de mese asigurate populației care suferă de malnutriție.

PM International a dat startul anului aniversar 2013

Peste 1500 de parteneri independenți din toată lumea au participat, la Mannheim, Germania, la Congresul Mondial al PM International. Participanții s-au putut bucura de multă informație, inspirație și motivație, dând tonul anului aniversar 2013, în care compania aniversează 20 de ani.

Fondatorul și directorul executiv al PM International, Rolf Sorg, a anunțat că numărul noilor parteneri înregistrați a fost cu 70% mai mare comparativ cu anul trecut.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar