MLM – Flash News

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Oriflame și-a dublat echipa în Marea Britanie

Oriflame Cosmetics a anunțat că în ultimii trei ani și-a dublat numărul de consultanți în Marea Britanie. Doar în ultimele trei luni au fost înregistrați 800 de noi parteneri, informează FieldMarketing.com.

Oamenii aleg ofertele part-time în vânzări directe datorită flexibilității și a costurilor mici de pornire. Distribuitorii pot munci câte ore doresc. Unii consultanți și-au făcut din această colaborare o carieră de succes, alții își doresc doar un venit suplimentar temporar, explică Eric McClenaghan, președintele Oriflame Marea Britanie.

Oriflame este una dintre companiile de cosmetice cu cea mai rapidă creștere în Marea Britanie, înregistrând o creștere anuală de 25% în ultimii 4 ani. Industria de network marketing în ansamblu sfidează recesiunea, înregistrând creșteri an de an.

Convenția Herbalife a adus 11,5 milioande de dolari în St. Louis

Oamenii de afaceri din St. Louis, Missouri, au simțit puțin din emoția londonezilor înaintea Jocurilor Olimpice. Nu, nu este vorba despre un eveniment sportiv, ci despre Convenția Herbalife, care a adunat în St. Louis 12.000 de distribuitori între 25 și 28 octombrie. Cheltuielile directe ale acestora în oraș s-au estimat la 5 milioane de dolari, iar impactul economic al Convenției, la 11,5 milioane de dolari, informează BizJournals.com. Vezi mai multe informații despre Extravaganza Herbalife.

Și asta nu este tot. ViSalus, o altă companie de network marketing își va desfășura evenimentul national de training pentru parteneri între 2 și 4 noiembrie… tot în St. Louis. Peste 18.000 de oameni sunt așteptați cu această ocazie în oraș.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar