MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Avon, în topul celor mai bune branduri

Avon a fost clasată pe locul 71 în Top 100 – Best Global Brands 2012, realizat de Interbrand. Avon este plasată astfel alături de branduri ca Apple, Coca-Cola, IBM sau Google, reprezentând industria de network marketing la nivel de top.

Metodologia utilizată de Interbrand pentru realizarea acestui top este foarte elaborată, luând în calcul toate modurile în care un brand influențează organizația – de la atragerea și păstrarea angajaților de valoare până la modul în care răspunde așteptărilor clienților.

 

Vemma intră pe piața din Norvegia

 

Vemma își deschide oficial piața din Norvegia printr-un eveniment care va avea loc la Oslo, pe 21 octombrie.

Fondată de Bk Boreyko şi familia sa, Vemma şi compania mamă New Vision activează în domeniul wellness de peste 12 ani. Pentru mai multe informații despre oportunitatea oferită de Vemma, disponibilă și în România, click aici.

Târg dedicat vânzărilor directe în Filipine

În Filipine există și un Târg dedicat vânzărilor directe. Organizat de Asociația Vânzărilor Directe din Filipine, acesta se va desfășura între 12 și 14 octombrie la Mandaluyong, informează Philippine Daily Inquirer.

Evenimentul va reuni mai multe companii MLM, printre care Tupperware, Forever Living Products, Amway, Q Plus și Nu Skin, care vor avea ocazia să își prezinte oferta alternativă de cariere și demonstrațiile de produse.

În Filipine, Asociația Vânzărilor Directe are 32 de membri, totalizând peste 3 milioane de parteneri independenți.

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar