MLM – Flash News

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Herbalife, premiată de Nutrition Business Journal

Vicepreședintele Herbalife Gerry Holly a fost premiat pentru întreaga activitate de către Nutrition Business Journal. Lifetime Achievement Award este o recunoaștere a peste 50 de ani de muncă în domeniul producerii suplimentelor alimentare.

De asemenea, Herbalife a fost premiată pentru dezvoltare, primind Business Achievement Award.

Nutrition Business Journal este o publicație dedicată nutriției, suplimentelor alimentare naturale, organice și industriei medicinei integrative, iar premiile acordate de aceasta constituie o recunoaștere a liderilor din această industrie care au un impact semnificativ asupra domeniilor nutriției, wellness și al sănătății.

Cadillacul roz al lui Mary Kay împlinește 43 de ani

Apărut în 1969, când Mary Kay Ash a cerut ca noua sa mașină să fie roz, Cadillacul roz a inaugurat mașina ca bonus pentru o carieră de succes în compania sa. Cinci parteneri independenți care au atins în 1969 niveluri de top au câștigat dreptul de a utiliza un Cadillac Coupe de Ville 1970.

Astăzi, peste 19.000 de Cadillacuri roz sunt conduse de consultanții independenți ai Mary Kay. Cadillacul zilelor noastre are o culoare roz perlă, unică, special creată pentru programul de compensare a consultanților Mary Kay. De asemenea, în program și-au făcut apariția și alte mașini – Cadillac Escalade Hybrid, Chevy Malibu, Toyota Camry, Chevy Equinox și, cel mai nou, Fordul Mustang.

Fondată în 1963, Mary Kay este una dintre cele mai mari companii de network marketing la nivel mondial. Produsele sale cosmetice sunt vândute de peste 2,4 milioane de consultanți independenți, în peste 35 de țări. Puteți găsi consultanți independenți Mary Kay în Moldova și chiar și în România, unde se estimează că piața va fi deschisă în viitorul apropiat.

Sursa: Direct Selling News

 

[slideshow post_id=”1848″]

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar