MLM – Flash News

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Amway România, partener oficial al Maratonului Internaţional Bucureşti 2012

Evenimentul va  avea loc pe data de 7 octombrie 2012, iar informaţii despre traseu, curse şi proceduri de înscriere puteţi găsi pe site-ul oficial al competiţiei.

Amway România a fost în premieră partener la Maratonul Internaţional Bucureşti 2011, urmând exemplul celorlalte filiale Amway din Europa de promovare activă a unui stil de viaţă sănătos.

Nu Skin valorifică potenţialul din China

Nu Skin a anunţat că intenţionează să se extindă în China, urmând să îşi tripleze numărul magazinelor şi al centrelor până în 2017, informează Reuters. Informaţiile referitoare la extindere vin la o lună după ce Citron Research a acuzat compania că desfăşoară o activitate pe baza unei scheme ilegale în China.

Nu Skin s-a dezvoltat rapid în China, unde vânzările s-au dublat la 199,7 milioane de dolari, potrivit rapoartelor pe ultimul trimestru, sumă care reprezintă o treime din vânzările totale.

În 2013 Avon va ajunge la un milion de distribuitori în Filipine

Avon va ajunge anul viitor la un milion de parteneri independenţi în Filipine, potrivit directorului general Kanwar Bhutani, citat de presa locală.

Avon ocupă primul loc în topul companiilor de network marketing din Filipine, ţară care aduce companiei de cosmetice cele mai mari venituri din Asia.

De asemenea, un procent substanţial (60%) din produsele Avon distribuite în Filipine sunt produse în fabrica din Calamba, Laguna.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar