MLM – News Flash

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Amway construiește o unitate de producție în China

Amway a anunțat că va construi o bază de producție în sudul Chinei, care va asigura necesarul de suplimente alimentare pe piața din zonă, aflată în creștere rapidă, informează China Daily.

Noua bază de producție din provincia Guangdong, care include și un centru de cercetare în Wuxi, va costa 600 de milioane de yuani (94,5 milioane de dolari) și va fi gata de intrare în funcțiune în 2016.

Potrivit estimărilor oficiale, piața chineză a suplimentelor alimentare va atinge un trilion de yuani în 2015, ceea ce înseamnă o creștere anuală de 20%.

Rain International deschide oficial piața din Serbia

Rain International se extinde rapid la nivel european. Pe 6 octombrie își va deschide oficial piața din Serbia, a treia după Ungaria și România. Alte țări au intrat deja în fază de prelansare, ultimele dintre acestea fiind Germania și Marea Britanie.

Lansarea de pe 6 octombrie de la Novi Sad va fi marcată și de un alt eveniment în premieră – prima Conferință europeană Rain International, la care vor fi prezenți președintele companiei, Byron Belka, și Susie Kwok, Black Diamond.

Află câteva informații de bază despre nutriție de la Susie Kwok, urmărind filmul de mai jos:

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar