MLM – Flash News

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Au început lucrările la noua fabrică Amway din Washington

Amway a deschis pe 29 august oficial lucrările la construcția unei fabrici de procesare a plantelor în Quincy, Washington, pe o suprafață de 48.000 de metri pătrați, informează Mlive.com. Construcția va costa 38 milioane de dolari, va fi gata în 2014 și va oferi 30 de noi locuri de muncă. Fabrica va procesa plantele provenind din ferma Trout Lake, situată în apropiere, cea mai mare fermă organică certificată din America de Nord.

Herbalife și-a mai luat doi experți

Doi experți din Irlanda și Columbia s-au alăturat Consiliului consultativ de nutriție al Herbalife, informează 4-traders.com. Consiliul este alcătuit din experți din toată lumea în domeniul nutriției și al sănătății, care informează și asigură trainingurile distribuitorilor independenți ai Herbalife pe tema principiilor nutriției și a stilului de viață sănătos. Consiliul este condus de David Heber, director al Centrului de nutriție al Universității California, Los Angeles.

Cei doi noi membri ai Consiliului sunt Jaime Orrego Gaviria, din Columbia, expert în neonatologie, și Carel le Roux, expert în medicina metabolică, profesor de patologie experimentală la Universitatea din Dublin, Irlanda.

Avon și-a patentat “Formula de îngrijire pentru păr și piele”

Avon și-a patentat Formula de îngrijire pentru păr și piele inventată de Freda E. Robinson, Kenneth Buckridge și Leona Giat Fleissman. Potrivit unui document emis de Biroul american de Mărci și Invenții, formula cosmetică inventată formează un strat persistent care îmbracă pielea și părul. Formulele inventate conțin silicon anionic și esteri cu masă moleculară mare, combinație care asigură o peliculă durabilă. De asemenea, au fost demonstrate metodele de tratament pentru păr și piele pe baza formulelor inventate.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (0)

  1. Plastoi Maria

    Felicitari pentru aceata ideie de comunicate in lumea MLM.Lucrez de 15 ani in MLM si simpteam nevoia de informatie ofciala din acest domeniu.

    • Va multumim si va invitam, daca aveti noutati sau daca simtiti ca e nevoie de anumite informatii, sa ni le semnalati pentru o cat mai buna informare referitoare la industria de MLM. Echipa MLM News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar