Mirror: Vanzarile directe, sisteme care-ti pot impulsiona veniturile

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

S-ar putea să nu fie o cale de  îmbogățire, dar ar putea ajuta în realizarea echilibrului între carieră și îngrijirea copiilor. – scrie Mirror, într-un articol dedicat vânzărilor directe.

Articolul pornește de la o analiză a costurilor de îngrijire a copiilor în Marea Britanie, care s-au triplat în ultimul deceniu, determinând mii de mame să ia în considerare metode mai flexibile de lucru. Costul mediu pe oră pentru un loc la creșă pentru un copil cu vârsta sub doi ani a crescut cu 77% din 2003 la 4,26 lire sterline, potrivit unui studiu realizat de către Institutul familiei și părinților, citat de Mirror. Asta înseamnă că un loc full-time ar putea costa și 11.000 de lire sterline pe an, așa că nu e de mirare că multe mame pur și simplu nu își pot permite să lucreze în orele de lucru obișnuite.

Ca urmare, un număr tot mai mare de mame se orientează către vânzarea directă pentru a-și mări veniturile și pentru a-și permite să atingă echilibrul între carieră și îngrijirea copiilor.

Mirror descrie și câteva sisteme de vânzare directă, prin cât de mult ai putea câștiga și prin ceea ce implică: Avon,  Body Shop și My Showcase.

Sursa: Mirror.co.uk

 

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar